Να δουλέψει με την απογοήτευση υπόσχεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς - Free Sunday
Να δουλέψει με την απογοήτευση υπόσχεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς

Να δουλέψει με την απογοήτευση υπόσχεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς

Nα δουλέψει στην διαχείριση της απογοήτευσης uποσχέθηκε o Νόβακ Τζοκοβιτς μετά την αποβολή του από το US open στον 4ο γύρο.

«Όλη αυτή η κατάσταση με άφησε πολύ λυπημένο και άδειο. Λυπάμαι πολύ που προκάλεσα τόσο άγχος. Ζητώ συγνώμη από το U.S. Open και όλους όσοι σχετίζονται με τη συμπεριφορά μου», έγραψε ο Τζόκοβιτς στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram: 

«Πρέπει να επιστρέψω μέσα μου και να εργαστώ για την απογοήτευσή μου και να την μετατρέψω σε μάθημα για την ανάπτυξη και την εξέλιξή μου ως παίκτης και ανθρώπινο ον», προσέθεσε.

Ο Σέρβος Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης εκνευρίστηκε όταν ο Ισπανός αντίπαλός του Καρένιο Μπούστα έκανε break και έκανε το 6-5 και πέταξε το μπαλάκι, χτυπώντας την επόπτρια γραμμών.

Ο Τζόκοβιτς ζήτησε συγγγνώμη αλλά θα του αφαιρεθούν οι βαθμοί κατάταξης που κέρδισε ο Τζόκοβιτς στο εφετινό US Open όπως και το χρηματικό έπαθλο που είχε κερδίσει μέχρι τον 4ο γύρο της διοργάνωσης και θα τιμωρηθεί με  χρηματικό πρόστιμο για την ενέργειά του, το ύψος του οποίου θα ανακοινωθεί άμεσα.