Ραντεβού στη Νάπολι δίνουν Μανωλάς - Παπασταθόπουλος - Free Sunday
Ραντεβού στη Νάπολι δίνουν Μανωλάς - Παπασταθόπουλος

Ραντεβού στη Νάπολι δίνουν Μανωλάς - Παπασταθόπουλος

Στην μετεγγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου καταλήγει η Νάπολι για να αντικαταστήσει τον Καλιντού Κουλιμπαλί, ο οποίος θεωρείται βέβαιο ότι θα μετακινηθεί σε άλλο πρωτάθλημα είτε στο γαλλικό στην Παρί ΣΖ, είτε στην Αγγλία, στην Μάντσεστερ Σίτι.

Την μετεγγραφή του έλληνα κεντρικού αμυντικού είχε προαναγγείλει νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, ο οποίος είχε πει ότι «εργαζόμαστε για την μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από την Άρσεναλ».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Corriere dello Sport», ο Παπασταθόπουλος έχει επιλεγεί από τον Τζενάρο Γκατούζο ως αντικαταστάτης του Σενεγαλέζου, που έχει προσελκύσει το έντονο ενδιαφέρον,

Ο 32χρονος Σωκράτης Παπασταθόπουλος, έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Άρσεναλ, η οποία όμως φέρεται διατεθειμένη να τον αφήσει ελεύθερο αυτήν την μεταγραφική περίοδος που ολοκληρώνεται στις 5 Οκτωβρίου.

Αν η μετεγγραφή γίνει στο κέντρο της άμυνας της Νάπολι, θα βρει τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος χθες μετά την εκτός έδρας νίκη (0-2) επί της Πάρμα, στην πρώτη αγωνιστική της Serie A, σε ανάρτηση του στο isntagram έγραψε «Καλή η πρεμιέρα! Πάμε έτσι παιδιά!».

Ο αγώνας έγινε στο «Ennio Tardini», και ήταν ο πρώτος μετά την καραντίνα, που είχε θεατές και συγκεκριμένα 1000 άτομα.