Κορυφή θέλει να διατηρήσει η Εθνική στο ποδόσφαιρο - Free Sunday
Κορυφή θέλει να διατηρήσει η Εθνική στο ποδόσφαιρο

Κορυφή θέλει να διατηρήσει η Εθνική στο ποδόσφαιρο

Να παραμείνει στην κορυφή του 3ου ομίλου της League C, στο Nations League, επιδιώκει η Εθνική η οποία σήμερα υποδέχεται το Κόσονο στις 21:45 στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Η Εθνική, η οποία είχε επικρατήσει και στην Πρίστινα (2-1), προέρχεται από τη νίκη επί της Μολδαβίας με 2-0 στο ίδιο γήπεδο την περασμένη Κυριακή, ισοβαθμεί δε στην πρώτη θέση με τη Σλοβενία, που με τη σειρά της είχε επίσης περάσει νικηφόρα από την έδρα του Κοσόβου (1-0) πριν από μερικές ημέρες.

«Το πρωί της Τετάρτης θα αποφασίσω για την ενδεκάδα», είχε απαντήσει ο Ολλανδός ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον Φαν΄τ Σιπ, σε σχετική ερώτηση, στη συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής διαβεβαίωσε ότι «όλα τα παιδιά είναι σε καλή κατάσταση, διαθέσιμοι και συνηθισμένα να παίζουν απαιτητικά παιχνίδια»., εξαιρουμένων των τραυματιών Μασούρα και Μπακάκη που είχαν ήδη αποκλειστεί.

«Είναι μία ομάδα που θέλει να παίζει ποδόσφαιρο, έχοντας την κατοχή της μπάλας. Ουσιαστικά το παιχνίδι θα κριθεί στο ποια ομάδα θα έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά και ποια θα είναι πιο επιθετική. Θα πρέπει, βέβαια, να αμυνθούμε και σωστά. Θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία», είπε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρότα αναμένεται να πάρει τη θέση του Χατζηδιάκου στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ενδεχόμενες νέες αλλαγές αναμένεται να αφορούν το μεσοεπιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού, αν τελικώς ο Φαν΄τ Σιπ αποφασίσει να αλλάξει πράγματα.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου της Εθνικής η Μολδαβία θα υποδεχθεί τη Σλοβενία, στο στάδιο «Ζίμπρου» (21:45).