Σκορ και θέαμα σε όλη την Ευρώπη! - Free Sunday
Σκορ και θέαμα σε όλη την Ευρώπη!

Σκορ και θέαμα σε όλη την Ευρώπη!

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Οι προτάσεις Στοιχήματος ξεκινάνε από τη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος και συγκεκριμένα από την αναμέτρηση της Μπόχουμ με την Άουε, που διεξάγεται την Κυριακή στις 14:30. Ένα παιχνίδι στο οποίο, αν κοιτάξουμε την παράδοση, έχουμε πολλά τέρματα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στους τέσσερις από τους πέντε τελευταίους αγώνες ανάμεσα στις δύο αντιπάλους έχουν σημειωθεί τρία γκολ το λιγότερο. Η Μπόχουμ παρέμεινε αήττητη τις εννέα τελευταίες φορές που αγωνίστηκε στο γήπεδό της, έχοντας σκοράρει στα έξι από αυτά τα παιχνίδια. Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται ο Σίμον Ζόλερ, που έχει σημειώσει τρία γκολ και οδηγεί την επιθετική γραμμή της ομάδας του Τόμας Ρέις. Να σημειωθεί ότι πολύ «ανοιχτά» είναι και τα εκτός έδρας παιχνίδια της Άουε. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν έρθει Over 2.5 τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα. Στο τελευταίο, η ομάδα του Ντιρκ Σούστερ γνώρισε την ήττα με 3-0 από το Αμβούργο. Γι’ αυτό επιλέγουμε Over στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με απόδοση 1.80.

Λάμπει ο Αστέρας

Συνεχίζουμε με το ελληνικό πρωτάθλημα, εκεί όπου στις 16:00 ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον ΟΦΗ. Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος, καθώς βρίσκεται στην έκτη θέση με εφτά βαθμούς και έχοντας δώσει ένα παιχνίδι λιγότερο. Μοναδική ήττα της μέχρι στιγμής, αυτή από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, κάτι που φάνηκε και στην τελευταία εκτός έδρας νίκη του με 3-1 επί της ΑΕΛ. Περίοδο φόρμας διανύει και ο Μπαράλες, που σκόραρε δύο φορές στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο ΟΦΗ δεν έχει καταφέρει ακόμη να πείσει με την απόδοσή του στον αγωνιστικό χώρο και δεν έχει βρει την απαραίτητη σταθερότητα. Ο Γιώργος Σίμος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με μη διαθέσιμους παίκτες, με τη μακροχρόνια απουσία του Τσιλιανίδη να στοιχίζει ιδιαίτερα. Απέναντι στον Παναθηναϊκό έφτασε μεν κοντά στη νίκη, όμως πλήρωσε την αδράνεια της αμυντικής του γραμμής στις καθυστερήσεις. Θα πάμε με τον άσο σε απόδοση 2.10.

Αμφίσκορο στην Ιταλία

Την ίδια ώρα με τον αγώνα στην Τρίπολη θα ξεκινήσει και η αναμέτρηση ανάμεσα στην Πάρμα και τη Σπέτσια για τη Serie A. Η ομάδα του Φάμπιο Λιβεράνι έχει μόλις μία νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια της, όμως αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι έχει καταφέρει να σκοράρει σε όλα. Το πρόβλημα έχει να κάνει με την αμυντική της λειτουργία, καθώς έχει δεχτεί εφτά γκολ, τρία από την Ουντινέζε και τέσσερα από την Μπολόνια. Η Σπέτσια βρίσκεται στη 14η θέση της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς μετά από ισάριθμες αγωνιστικές. Έχει καταφέρει να βρει δίχτυα στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται ο Βούλγαρος επιθετικός Αντρέι Γκαλαμπίνοφ, που έχει σκοράρει τρία γκολ συνολικά. Ούτε η άμυνα της ομάδας του Ιταλιάνο, πάντως, εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Στο τελευταίο παιχνίδι με την Ουντινέζε δέχτηκε δύο τέρματα μόλις στα πρώτα τέσσερα λεπτά, ενώ στη συνέχεια ισοφάρισε (2-2). Στο συγκεκριμένο παιχνίδι προτείνουμε Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

Κλείνουμε τις στοιχηματικές μας προτάσεις με ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι από την Primera Division, αυτό ανάμεσα στη Χετάφε και τη Γρανάδα, που διεξάγεται στις 19:30. Η ομάδα του Χοσέ Μπορνταλάς έχει κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Πιο ειδικά, βρίσκεται στην τέταρτη θέση με δέκα βαθμούς, σε απόσταση ενός μόλις πόντου από τις πρωτοπόρους Βιγιαρεάλ και Σοσιεδάδ, από τις οποίες έχει, όμως, ένα παιχνίδι λιγότερο. Η Χετάφε έχει πιάσει το απόλυτο των νικών στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει στην έδρα της, με πιο εντυπωσιακή αυτή (1-0) επί της Μπαρτσελόνα, ενώ δεν έχει δεχτεί ούτε ένα γκολ. Η Γρανάδα τα πάει κι αυτή πολύ καλά στο πρωτάθλημα, βασιζόμενη όμως, επίσης, στην έδρα της. Μακριά από το γήπεδό της, η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει τη δεύτερη χειρότερη συγκομιδή στη Λίγκα, με μόλις έναν βαθμό σε δύο αναμετρήσεις και έχοντας δεχτεί εφτά τέρματα. Γι’ αυτόν τον αγώνα θα προτιμήσουμε τον άσο σε απόδοση 1.95.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το Στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για live betting καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Κυριακή 25/10

14:30 Μπόχουμ - Άουε -> Over 2.5 @1.80

16:00 Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ -> 1 @2.10

16:00 Πάρμα - Σπέτσια -> Goal/Goal @1.80

19:30 Χετάφε - Γρανάδα -> 1 @1.95

Σερί Tips

Λανς - Ναντ (25/10, 14:00): Σε πολύ καλή κατάσταση είναι η γηπεδούχος αυτή την περίοδο. Αρκεί να αναφέρουμε ότι έχει σημειώσει έξι συνεχόμενες νίκες στο γήπεδό της. Η προοπτική αυτές να γίνουν εφτά απέναντι στη Ναντ βρίσκεται σε απόδοση 2.05.

Σαουθάμπτον - Έβερτον (25/10, 16:00): Η πρωτοπόρος της Premier League Έβερτον προέρχεται από τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της μακριά από την έδρα της. Να σημειωθεί ότι οι τρεις από αυτές είναι μάλιστα σερί. Το διπλό επί της Σαουθάμπτον προσφέρεται στο 2.30.

Άρσεναλ - Λέστερ (25/10, 21:15): Εφτά νίκες στους οχτώ πιο πρόσφατους αγώνες μέσα στην έδρα της έχει σημειώσει η Άρσεναλ και έρχεται με φόρα στο ματς με τη Λέστερ. Ο άσος στο παιχνίδι της Κυριακής εντοπίζεται στο 1.85.

Goal Tips

Βαγιαδολίδ - Αλαβές (25/10, 13:00): Έξι συνεχόμενα Goal/Goal στα τελευταία της παιχνίδια μετράει η Βαγιαδολίδ. Μάλιστα, σε όλα αυτά τα παιχνίδια σημειώθηκαν το λιγότερο από τρία τέρματα. Ακόμη ένα Over 2.5 την Κυριακή με αντίπαλο την Αλαβές προσφέρεται στο 3.20.

Βόλφσμπουργκ - Αρμίνια Μπίλεφελντ (25/10, 16:30): Στα πέντε πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της Βόλφσμπουργκ τα συνολικά γκολ έφτασαν το πολύ τα δύο. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και στα πέντε τελευταία εκτός της Αρμίνια Μπίλεφελντ. Το μεταξύ τους Under 2.5 είναι σε απόδοση 1.90.

Φιορεντίνα - Ουντινέζε (25/10, 19:00): Οι πέντε από τους έξι τελευταίους αγώνες που έχει δώσει η Φιορεντίνα είχαν υψηλό σκορ, με τρία τέρματα και πάνω στο σύνολο. Το Over 2.5 την Κυριακή στο ματς με την Ουντινέζε προσφέρεται στο 1.90.

Head 2 Head

Κάλιαρι - Κροτόνε (25/10, 13:30): Σερί πέντε «τρίποντων» μέσα στην έδρα της «τρέχει» η Κάλιαρι με αντίπαλο την Κροτόνε. Εδώ μιλάει η παράδοση. Ο άσος την Κυριακή στο μεταξύ τους ματς προσφέρεται στο 1.90.

Κάντιθ - Βιγιαρεάλ (25/10, 17:00): Τρεις συνεχόμενες νίκες ανεξάρτητα από την έδρα έχει απέναντι στην Κάντιθ η Βιγιαρεάλ. Ακόμη μία είναι πιθανή στο προσεχές παιχνίδι ανάμεσά τους και το διπλό προσφέρεται στο 2.00.

Γιουβέντους - Βερόνα (25/10, 21:45): Μέσα στην «Αλιάντς Αρένα» η Γιουβέντους έχει πάρει συνεχόμενες νίκες κόντρα στη Βερόνα με διψήφιο αριθμό. Συγκεκριμένα, 14 σερί φορές μέχρι στιγμής! Ο άσος είναι στο 1.36.