Επιστροφή στα εθνικά πρωταθλήματα! - Free Sunday
Επιστροφή στα εθνικά πρωταθλήματα!

Επιστροφή στα εθνικά πρωταθλήματα!

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Μετά από μια παύση στα περισσότερα πρωταθλήματα, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων το προηγούμενο διάστημα, η ποδοσφαιρική δράση σε αυτά ξεκινά και πάλι. Ξεχωρίσαμε προτάσεις από τις ανώτατες κατηγορίες της Αγγλίας, της Ιταλίας και της Τουρκίας, καθώς και από τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Φροντίζουμε, φυσικά, πάντα να διαλέγουμε σημεία σε ελκυστικές αποδόσεις και με στοιχηματική αξία. Πάμε, λοιπόν, να δούμε αναλυτικά ένα ένα τα προγνωστικά μας!

Οι προτάσεις Στοιχήματος ξεκινάνε από την Premier League, στο τελευταίο παιχνίδι της Κυριακής στην Αγγλία για την πέμπτη αγωνιστική, με τη Λέστερ υποδέχεται την Άστον Βίλα στις 21:15. Μετά τον εκτός έδρας θρίαμβο (5-2) επί της Μάντσεστερ Σίτι, οι γηπεδούχοι προσγειώθηκαν στην πραγματικότητα και γνώρισαν βαριά ήττα (3-0) από τη Γουέστ Χαμ. Θέλουν αυτή τη φορά να εκμεταλλευτούν το «King Power Stadium» και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Από την πλευρά της, η Άστον Βίλα προέρχεται από το πιο απίστευτο ίσως αποτέλεσμα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στην Αγγλία. Οι «χωριάτες» πραγματοποίησαν εκπληκτική εμφάνιση και συνέτριψαν με 7-2 την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ. Έχοντας μάλιστα σε εκπληκτική μέρα τον Όλι Γουότκινς, που έκανε χατ τρικ. Χαρακτηριστικό είναι επίσης το γεγονός ότι μέχρι στιγμής έχουν το απόλυτο στο πρωτάθλημα, καθώς εκτός από τη Λίβερπουλ έχουν επικρατήσει και απέναντι στη Φούλαμ (3-0), ενώ κέρδισαν και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (1-0). Την Κυριακή, πάντως, περιμένουμε ότι η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς θα καταφέρει να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει στις νίκες. Έτσι, επιλέγουμε τον άσο σε απόδοση 1.90.

Με τα γκολ στην Ιταλία

Η συνέχεια του στοιχηματικού μας ταξιδιού μας βρίσκει στην Ιταλία. Για την τέταρτη αγωνιστική της Serie A στις 21:45 η Ρόμα υποδέχεται σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι την Μπενεβέντο, η οποία μάλιστα την περνάει στη βαθμολογία. Οι «Ρωμαίοι» είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, όμως αυτό που εντυπωσιάζει στα εντός έδρας παιχνίδια τους είναι τα πολλά γκολ που σημειώνονται. Συγκεκριμένα, στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις της στο γήπεδό της η Ρόμα έχει σκοράρει αλλά και έχει δεχτεί γκολ σε όλες. Η άμυνά της, άλλωστε, δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Απέναντί της θα βρεθεί μια ομάδα της οποίας η επίθεση πετάει «φωτιές». Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπενεβέντο έχει σκοράρει στους τρεις από τους τέσσερις πιο πρόσφατους εκτός έδρας αγώνες της, έχοντας σημειώσει συνολικά δέκα γκολ – με τον Λούκα Καρντιρόλα να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς, αν και αμυντικός, έχει πετύχει τρία τέρματα. Περιμένουμε ότι και την Κυριακή το σκορ μπορεί να ξεφύγει, ενώ και οι δύο ομάδες είναι πολύ πιθανό να σκοράρουν. Έτσι, επιλέγουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

Βγάζει αντίδραση η Φορτούνα

Περνάμε στη Γερμανία και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι στη δεύτερη κατηγορία, για το παιχνίδι μεταξύ Φορτούνα Ντίσελντορφ και Ρέγκενσμπουργκ στις 14:30. Δεν έκανε καλή εκκίνηση τη φετινή αγωνιστική περίοδο η Φορτούνα. Ξεκίνησε με ήττα εκτός έδρας απέναντι στο Αμβούργο με 2-1 και «ρεφάρισε» αμέσως μετά με νίκη εντός κόντρα στη Βιρτσμπέργκερ με 1-0. Επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα πρόσφατα, καθώς έχασε στην έδρα της Χόλσταϊν με 2-1. Να σημειωθεί ότι και στις δύο ήττες της έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές στα τελευταία λεπτά κάθε αναμέτρησης, στη δε τελευταία δέχτηκε έπειτα και γκολ. Βρίσκεται στη 14η θέση της βαθμολογίας. Η Ρέγκενσμπουργκ, αντίθετα, είναι μέχρι στιγμής αήττητη. Προέρχεται από νίκη εντός με την Καρλσρούη με 1-0, ενώ μάλιστα αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο το τελευταίο δεκάλεπτο. Έχει επίσης δύο ισοπαλίες, με τη Νυρεμβέργη, και πάλι στην έδρα της με 1-1, και με την Ντάρμσταντ, σε ματς που έληξε χωρίς τέρματα. Είναι 7η στην κατάταξη. Οι γηπεδούχοι είναι πιο σταθεροί στην έδρα τους, όπου άλλωστε πέτυχαν και το μοναδικό τους τρίποντο, ενώ χρειάζονται βαθμούς για τη συνέχεια. Το αυξημένο κίνητρο μπορεί να τους χαρίσει τη νίκη, οπότε θα προτιμήσουμε τον άσο σε απόδοση 1.75.

Κλείνουμε τις στοιχηματικές μας προτάσεις με επιλογή από την Τουρκία. Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι στις 16:00 η Αντάλιασπορ υποδέχεται την Γκαζισεχίρ Γκαζιαντέπ. Η ομάδα του Ταμέρ Τούνα προέρχεται από εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τη Γιενί Μαλατίγια, σε μια αναμέτρηση, πάντως, που βάσει απόδοσης θα μπορούσε να έχει κάποιο βαθμολογικό όφελος. Έχει κάνει αρκετά καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, με εφτά βαθμούς στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Εκτός από την πρόσφατη ήττα της, έχει ακόμα δύο νίκες, απέναντι στην Ντενιζλίσπορ (1-0) και την Γκεντσλερμπιρλιγκί (2-0), και μία ισοπαλία (1-1) με την Μπεσίκτας. Από την πλευρά της, η Γκαζισεχίρ Γκαζιαντέπ βρίσκεται σε ανοδική πορεία, καθώς μετά την ήττα της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 3-1 από τη Γαλατασαράι έχει παραμείνει αήττητη για τρεις αγωνιστικές, μετρώντας ισάριθμες ισοπαλίες. Συγκεκριμένα, με την Καραγκουμρούκ (2-2), την Γκοζτέπε (2-2) και την Τραμπζονσπόρ (1-1). Πιστεύουμε ότι η ομάδα του Μάριους Σουμουντίκα θα καταφέρει να φύγει αλώβητη και από την έδρα της Αντάλιασπορ, γι’ αυτό επιλέγουμε Χ2 (ΔΕ) σε απόδοση 1.80.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το Στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για live betting καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Κυριακή 18/10

14:30 Φορτoύνα Ντ. - Ρέγκενσμπουργκ -> 1 @1.75

16:00 Αντάλιασπορ - Γκαζισεχίρ Γκαζιαντέπ -> X2 @1.80

21:15 Λέστερ - Άστον Βίλα -> 1 @1.90

21:45 Ρόμα - Μπενεβέντο -> Goal/Goal @1.80

Σερί Tips

Ανζέ - Μετς (18/10, 16:00): Η Ανζέ έχει τρεις συνεχόμενες νίκες στην έδρα της και έχει πετύχει 10 γκολ σε αυτά τα παιχνίδια. Αντίθετα, η Μετς έχει δύο ήττες στα τελευταία της τρία εκτός ματς. Την Κυριακή ο άσος δίνεται στο 2.05.

Κολωνία - Άιντραχτ Φρανκφούρτης (18/10, 16:30): Η Κολωνία έχει αρνητικό σερί με τρεις συνεχόμενες εντός έδρας ήττες, ενώ παρουσιάζει αμυντικά προβλήματα και έχει δεχτεί σε αυτά τα ματς συνολικά εννέα τέρματα. Ακόμη μία ήττα την Κυριακή προσφέρεται στο 2.15

Τότεναμ - Γουέστ Χαμ (18/10, 18:30): Η Τότεναμ έχει κερδίσει και τις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, με 15 γκολ στο σύνολο. Μπορεί να πετύχει την τέταρτη συνεχόμενη με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ, με τον άσο να δίνεται στο 1.57.

Goal Tips

Βάρεγκεμ - Αντβέρπ (18/10, 14:30): Στα δύο πιο πρόσφατα ματς της Βάρεγκεμ αλλά και στα τέσσερα της Αντβέρπ μπήκαν από τουλάχιστον τρία τέρματα. Αυτό είναι πιθανό να συμβεί ξανά στο μεταξύ τους παιχνίδι, έτσι το Over 2.5 προσφέρεται στο 1.60.

Άαρχους - Χόρσενς (18/10, 15:00): Τρία συνεχόμενα Over 2.5 έχουν σημειωθεί στα τελευταία παιχνίδια της φιλοξενούμενης στο πρωτάθλημα Δανίας. Ακόμη ένα για τα γκολ στο ματς με την Άαρχους δίνεται στο 1.70.

Αλαβές - Έλτσε (18/10, 19:30): Τα τέσσερα τελευταία εντός ματς της Αλαβές, καθώς και τα τέσσερα εκτός της Έλτσε, βγήκαν Under 2.5. Το να συμβεί αυτό ξανά την Κυριακή προσφέρεται στο 1.44.

Head 2 Head

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Λεβάντε (18/10, 15:00): Στην έδρα της, αλλά και εκτός, η Αθλέτικ Μπιλμπάο διατηρεί ένα σερί τριών συνεχόμενων νικών επί της Λεβάντε. Το να κάνει το 4 στα 4 προσφέρεται στο 2.05.

Γκενκ - Σαρλερουά (18/10, 19:15): Στο γήπεδό της η Γκενκ έχει πολύ καλή παράδοση κόντρα στη Σαρλερουά και την έχει κερδίσει στα τρία προηγούμενα παιχνίδια τους. Η τέταρτη νίκη στο συγκεκριμένο ματς είναι στο 2.37.

Άντερλεχτ - Λέουβεν (18/10, 21:30): Τέσσερις συνεχόμενες νίκες ανεξάρτητα από την έδρα έχει η Άντερλεχτ επί της Λέουβεν. Ο άσος στο παιχνίδι της Κυριακής προσφέρεται στο 1.50.