Το βλέμμα στις εθνικές και στις «μικρές» κατηγορίες! - Free Sunday
Το βλέμμα στις εθνικές και στις «μικρές» κατηγορίες!

Το βλέμμα στις εθνικές και στις «μικρές» κατηγορίες!

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Το Betarades.gr και η «Free Sunday» σάς προσφέρουν για μία ακόμη φορά τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας. Σε διακοπή βρίσκονται τα μεγάλα πρωταθλήματα, καθώς η δράση μεταφέρεται στην αρένα των εθνικών ομάδων. Αυτές θα μας απασχολήσουν και στοιχηματικά, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και στα πρωταθλήματα χαμηλότερων κατηγοριών ανά την Ευρώπη. Έχουμε τέσσερις δυνατές προτάσεις για την Κυριακή, με παιχνίδια που διεξάγονται σε τέσσερις διαφορετικές χώρες, ανάμεσα σε αυτά και ματς της Εθνικής Ελλάδας.

Οι προτάσεις Στοιχήματος ξεκινάνε από τη Νορβηγία, όπου στις 14:00 η Γκρόρουντ υποδέχεται τη Ράουφος για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς μετράνε πέντε ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια τους. Στο πιο πρόσφατο από αυτά, πάντως, κατάφεραν να επικρατήσουν επί της Στιέρνταλς-Μπλινκ με 3-2. Βρίσκονται στη 14η θέση της βαθμολογίας, ενώ το μεγάλο τους πρόβλημα είναι η αμυντική τους λειτουργία, καθώς έχουν δεχτεί 44 τέρματα. Επιθετική «όαση» ο 19χρονος φορ Όσκαρ Άγκα, που έχει σημειώσει 12 τέρματα. Η Ράουφος βρίσκεται στην 8η θέση με 32 βαθμούς, τους 12 από τους οποίους έχει κερδίσει μακριά από το γήπεδό της. Ο Κρίστοφερ Νέσο είναι το βαρύ πυροβολικό της, καθώς έχει πετύχει εφτά γκολ και έχει σημειώσει δύο ασίστ. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0) με τη Ρανχάιμ. Η Ράουφος είναι καλύτερη ομάδα και θεωρούμε ότι, εύκολα ή δύσκολα, θα επικρατήσει της Γκρόρουντ, που προέρχεται και από δύο συνεχόμενες ήττες στην έδρα της. Θα επιλέξουμε το «διπλό» σε απόδοση 2.00.

Το μομέντουμ δείχνει Ουαλία

Προχωράμε με το UEFA Nations League και την αναμέτρηση που θα γίνει στο Κάρντιφ στις 19:00 ανάμεσα στην Ουαλία και την Ιρλανδία για την 5η αγωνιστική του τέταρτου ομίλου της League B. Οι Ουαλοί είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι έχουν κερδίσει τα έξι από τα εφτά παιχνίδια που έχουν δώσει. Προέρχονται από σημαντική νίκη με 1-0 επί της Βουλγαρίας. Βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου με 10 βαθμούς. Διαθέτουν μία εξαιρετική άμυνα, που δεν έχει δεχτεί γκολ στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια. Δύο ισοπαλίες και δύο ήττες είναι ο απολογισμός της Ιρλανδίας, που βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου. Αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα, καθώς έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, αυτό του Ντάφι στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Βουλγαρία. Η Ουαλία είναι πιο ποιοτικό σύνολο, βρίσκεται σε καλή φόρμα και στην έδρα της έχει το προβάδισμα για τη νίκη. Θα πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 2.15.

Σκοράρει και κερδίζει η Ελλάδα

Παραμένουμε στην ίδια διοργάνωση και πάμε στον τρίτο όμιλο της League C, με τη Μολδαβία να υποδέχεται την Ελλάδα στις 21:45. Οι γηπεδούχοι είναι ουραγοί στη βαθμολογία, έχοντας συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, με τρεις ήττες και μία ισοπαλία (1-1) με το Κόσοβο. Η αμυντική τους λειτουργία αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα τους, καθώς έχουν δεχτεί 12 γκολ στους τελευταίους τρεις αγώνες που έχουν δώσει. Σε σαφώς ανώτερη αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Ελλάδα, που είναι στη δεύτερη θέση του ομίλου, δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Σλοβενία. Στο πιο πρόσφατο ματς της, φιλικού χαρακτήρα, η ομάδα του Τζον Φαν Σιπ επικράτησε με 2-1 της Κύπρου δείχνοντας καλά στοιχεία, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Η Ελλάδα είναι καλύτερη ομάδα και το φαβορί για τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ στις τελευταίες εμφανίσεις της έδειξε ότι έχει βελτιωθεί σημαντικά στον τομέα του σκοραρίσματος και δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες. Απέναντί της έχει μια άμυνα με πολλά προβλήματα. Θα προτιμήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.15.

Κλείνουμε τις βασικές προτάσεις μας για το Σ/Κ με επιλογή από την Ισπανία, εκεί όπου η Λας Πάλμας υποδέχεται στις 22:00 την Τενερίφη για τη 12η αγωνιστική της Segunda Division. Οι γηπεδούχοι δεν διανύουν περίοδο φόρμας, καθώς προέρχονται από δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις τους. Σκοράρουν, πάντως, με χαρακτηριστική ευκολία, καθώς έχουν πετύχει γκολ στους πέντε από τους έξι πιο πρόσφατους αγώνες τους. Με ανεβασμένη την ψυχολογία θα παραταχθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι η Τενερίφη, μετά τη σημαντική εντός έδρας νίκη της με 1-0 επί της Σαραγόσα. Όπως, μάλιστα, τόνισε και ο αρχηγός της, Σούσο Σαντάνα, θέλουν να συνεχίσουν με νίκη και στο ντέρμπι με τη Λας Πάλμας. Η ομάδα του Φρανθίσκο Φερνάντεθ έχει καταφέρει να σκοράρει και στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Πρόκειται για ένα αμφίρροπο παιχνίδι, καθώς οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλη διαφορά ποιότητας. Αμφότερες, όμως, σκοράρουν με σχετική ευκολία στα τελευταία παιχνίδια τους. Διαλέγουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το Στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για live betting καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Κυριακή 15/11

14:00 Γκρόρουντ - Ράουφος -> 2 @2.00

19:00 Ουαλία - Ιρλανδία -> 1 @2.15

21:45 Μολδαβία - Ελλάδα -> Over 2.5 @2.15

22:00 Λας Πάλμας - Τενερίφη -> Goal/Goal @1.90

Σερί Tips

Λεγκανές - Αλκορκόν (15/11, 15:00): Ισχυρή στο γήπεδό της είναι η Λεγκανές, που έχει κερδίσει τα τελευταία τέσσερα από τα πέντε εντός έδρας παιχνίδια της. Αντίθετα, τρεις συνεχόμενες ήττες μακριά από την έδρα της μετράει η Αλκορκόν. Ο «άσος» προσφέρεται σε απόδοση 1.65.

Βουλγαρία - Φινλανδία (15/11, 19:00): Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση είναι η Βουλγαρία, που έχει ηττηθεί και στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της. Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη, έχουν κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς τους. Το «διπλό» εντοπίζεται σε απόδοση 2.30.

Βέλγιο - Αγγλία (15/11, 21:45): Εντυπωσιακό το σερί που διατηρεί το Βέλγιο, που έχει νικήσει στα εφτά από τα οχτώ τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του. Επιπλέον, έχει πετύχει 21 γκολ σε τέσσερις αγώνες! Η πιθανότητα να πάρει και πάλι τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Αγγλία βρίσκεται σε απόδοση 2.37. 

Goal Tips

Πονφεραντίνα - Μάλαγα (15/11, 17:15): Στα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της Πονφεραντίνα έχουν σημειωθεί τρία γκολ τουλάχιστον. Το ίδιο συνέβη και στα τέσσερα τελευταία εκτός της Μάλαγα. Άλλο ένα Over 2.5 μεταξύ τους το βρίσκουμε σε απόδοση 2.87.

Σλοβενία - Κόσοβο (15/11, 21:45): Λίγα ήταν τα τέρματα στους τέσσερις από τους πέντε τελευταίους αγώνες της Σλοβενίας, ενώ under βγήκαν και οι τρεις από τις τέσσερις πρόσφατες αναμετρήσεις του Κοσόβου. Το Under 2.5 της Κυριακής προσφέρεται σε απόδοση 1.50.

Τσεχία - Ισραήλ (15/11, 21:45): Σερί εφτά συνεχόμενων Over 2.5 «τρέχει» στην έδρα της η Τσεχία. Επιπλέον, δύο από τα τρία αμέσως προηγούμενα παιχνίδια του Ισραήλ έληξαν με συνολικά από τρία τέρματα και πάνω. Το Over 2.5 είναι σε απόδοση 1.80.

Head 2 Head

Ναγκόγια - Τόκιο (15/11, 12:00): Πολύ καλή παράδοση έχει στα εκτός έδρας παιχνίδια της με τη Ναγκόγια η Τόκιο. Συγκεκριμένα, μετράει τρεις διαδοχικές νίκες. Η πιθανότητα να τις κάνει τέσσερις παίζεται σε απόδοση 2.80.

Καμπούρ - Αλμέρε Σίτι (15/11, 21:00): Έχει πάρει τον «αέρα» της Αλμέρε Σίτι η Καμπούρ, καθώς την έχει κερδίσει τρεις συνεχόμενες φορές ανεξάρτητα από την έδρα. Η νίκη των γηπεδούχων προσφέρεται σε απόδοση 1.72.

Αυστρία - Βόρεια Ιρλανδία (15/11, 21:45): Η Αυστρία έχει επικρατήσει της Βόρειας Ιρλανδίας τις τελευταίες τέσσερις φορές που την έχει βρει αντίπαλο. Το πέμπτο συνεχόμενο «τρίποντο» των γηπεδούχων βρίσκεται σε απόδοση 1.44.