Με τα γκολ στην Τούμπα! - Free Sunday
Με τα γκολ στην Τούμπα!

Με τα γκολ στην Τούμπα!

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Το Betarades.gr και η F.S. σάς προσφέρουν για μία ακόμη φορά τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας. Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επιστρέφουν και η δράση κορυφώνεται και πάλι στο κουπόνι. Φυσικά, υπάρχουν αγώνες και για τη Super League Interwetten. Αυτός του ΠΑΟΚ θα μας απασχολήσει στοιχηματικά. Από κει και πέρα, έχουμε τέσσερις ακόμα βασικές επιλογές. Προέρχονται από Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία και Γαλλία. Τα σημεία είναι αξιόλογα και θα αναλυθούν παρακάτω. Ας προχωρήσουμε!

Οι προτάσεις Στοιχήματος ξεκινάνε από την Ελλάδα και τη Super League Interwetten. Για την ένατη αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 19:30 τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα. Φυσικά, οι Θεσσαλονικείς είναι το φαβορί για τη νίκη. Είχαν βρει ρυθμό πριν από τη διακοπή με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο. Μετράνε τρεις συνεχόμενες νίκες, απέναντι σε Παναιτωλικό, Αϊντχόφεν και Απόλλωνα Σμύρνης. Σε όλα αυτά τα ματς πέτυχαν 3+ γκολ. Υποδέχονται μια ομάδα που έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο μέχρι τώρα. Ο ΠΑΣ έχει φανεί ανταγωνιστικός απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Αγνοεί τη νίκη εδώ και δύο ματς και δεν τον βλέπουμε να κλείνεται πίσω. Θα διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί σε μια δύσκολη έδρα. Προβλέπουμε γενικά ένα ωραίο ματς με πολλά γκολ. Πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Γκολ και στη Γαλλία

Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα Γαλλίας, που είναι στην 11η αγωνιστική του. Σε αυτό το πλαίσιο, η Ρεμς υποδέχεται τη Νιμ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Παίζουν καλά στην επίθεση, αλλά στην άμυνα παρουσιάζουν πολλά κενά. Χαρακτηριστικό του τρόπου παιχνιδιού τους ήταν το τελευταίο ματς που έδωσαν. Σε αυτό αναδείχθηκαν ισόπαλοι 4-4 με τη Λανς. Μετράνε πέντε συνεχόμενα Over στο πρωτάθλημα! Η Νιμ, από την άλλη, είναι ακόμα πιο χαμηλά στην κατάταξη και επίσης καίγεται για βαθμούς. Έχει θέματα στην άμυνα και δέχεται εύκολα φάσεις και γκολ. Επιθετικά, ούτε αυτή τα πάει άσχημα. Στο πιο πρόσφατο ματς που έδωσε έχασε με το βαρύ 1-5 από την Ανζέ. Δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ εδώ και τέσσερα παιχνίδια. Το αγωνιστικό στιλ των δύο ομάδων μάς προδιαθέτει για ένα ανοιχτό ματς. Ποντάρουμε στο Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

Ανώτερη η Σοσιεδάδ

Στην Ισπανία τώρα, η Κάντιθ φιλοξενεί τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Είναι η 10η αγωνιστική της διοργάνωσης και βρίσκει τους φιλοξενούμενους στην κορυφή της βαθμολογίας! Παίζει φοβερή μπάλα η Σοσιεδάδ, που μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει πετύχει 20 γκολ στα εννέα πρώτα ματς πρωταθλήματος και έχει δεχτεί μόλις τέσσερα! Έχει καταφέρει να είναι ακόμα καλύτερη από πέρυσι, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Προέρχεται από το 2-0 επί της Γρανάδα. Στην αντίπερα όχθη, η Κάντιθ είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της La Liga. Έχει κερδίσει και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στηρίζεται στην άμυνά της, που όταν δεν λειτουργεί έχει πρόβλημα. Έρχεται από το 4-0 από την Ατλέτικο και δεν αποκλείεται να αρχίζει «κοιλιά». Διαφορά ποιότητας υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τη Σοσιεδάδ να υπερέχει. Θα τη στηρίξουμε, με το «διπλό» σε απόδοση 1.95.

Κλείνουμε τις βασικές προτάσεις μας για το Σ/Κ με δύο ακόμη επιλογές. Στη Γερμανία αρχικά, και την Bundesliga, η Κολωνία φιλοξενεί την Ουνιόν Βερολίνου. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πραγματοποιήσει πολύ καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και είναι στην πεντάδα. Η Κολωνία ακόμα δεν έχει νίκη και με μόλις τρεις βαθμούς είναι στα μπαράζ παραμονής. Είναι καλύτερη ομάδα η Ουνιόν και θα πάμε με το 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 1.91. Στην Ιταλία τώρα, και τη Serie A, η Ουντινέζε παίζει εντός έδρας με την Τζένοα. Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού, με τους Γενοβέζους να είναι έναν πόντο πάνω. Ωστόσο, η Ουντινέζε έδειξε σημάδια βελτίωσης και πήρε βαθμό στην έδρα της Σασουόλο, με 0-0. Οφείλει να αξιοποιήσει το γήπεδό της για να ανέβει βαθμολογικά. Δεν έχει να φοβηθεί κάτι απέναντι στην Τζένοα, που έχει δύο σερί ήττες. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 1.80.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το Στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για live betting καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Κυριακή 22/11

16:00 Ρεμς - Νιμ -> Over 2.5 @2.10

17:15 Κάντιθ - Σοσιεδάδ -> 2 @1.95

19:00 Κολωνία - Ουνιόν Βερολίνου -> 2 (DNB) @1.91

19:00 Ουντινέζε - Τζένοα -> 1 @1.80

19:30 ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα -> Over 2.5 @1.80

Σερί Tips

Εϊμπάρ - Χετάφε (22/11, 15:00): Τουλάχιστον ένα γκολ εδώ και τρία συνεχόμενα ματς δέχεται η Χετάφε. Σήμερα θα κυνηγήσει και αυτή τη νίκη, αφού επιθετικά δεν είναι κακή. Το Goal/Goal είναι αουτσάιντερ στο 2.20.

Παναιτωλικός - Άρης (22/11, 17:15): Ο Άρης παραμένει αήττητος στα πέντε τελευταία παιχνίδια του. Είναι ανώτερος από τον Παναιτωλικό και έχει τα φόντα για να συνεχίσει το αήττητο σερί του. Το Χ2 είναι εύλογα χαμηλά, στο 1.33.

Νάπολι - Μίλαν (22/11, 21:45): Η Μίλαν μετράει εννέα συνεχόμενα ματς, όπου μπήκαν τρία και περισσότερα γκολ! Οι επιθέσεις των δύο ομάδων είναι πολύ δυνατές και το Over 2.5 είναι το φαβορί σε απόδοση 1.72.

Goal Tips

Ίντερ - Τορίνο (22/11, 16:00): Η Ίντερ θέλει να βρει τον καλό αμυντικό εαυτό της, που τον αγνοεί εδώ και καιρό. Εννοείται ότι καίγεται και για το αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι μόνο αν περιορίσουν τα ατού των «νερατζούρι» θα έχουν ελπίδες. Στο υψηλό 3.00 εντοπίζεται το Under 2.5.

Ανζέ - Λυών (22/11, 18:00): Η Ανζέ προέρχεται από το φοβερό 1-5 επί της Νιμ και είναι έτοιμη για το μεγάλο παιχνίδι. Η Λυών είναι δύσκολος αντίπαλος, αφού διαθέτει πολύ ποιοτικούς παίκτες, ειδικά μεσοεπιθετικά. Μπορεί να γίνει ένα πολύ δυνατό ματς, με ανταγωνισμό. Το Goal/Goal & Over 2.5 είναι το φαβορί στα combo, σε απόδοση 2.10.

Λιντς - Άρσεναλ (22/11, 18:30): Η Λιντς έχει αποδείξει μέχρι τώρα ότι παίζει στα ίσα όλους τους αντιπάλους της και δεν φοβάται. Βρίσκει εύκολα δίχτυα, απέναντι και σε μεγάλες ομάδες. Η Άρσεναλ, από την άλλη, θέλει μόνο τη νίκη μετά το κάζο από τη Βίλα. Το Goal/Goal παίζεται στο 1.57, δικαιολογημένα.

Head 2 Head

Φούλαμ - Έβερτον (22/11, 14:00): Τα οκτώ από τα δέκα τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες είχαν 3+ τέρματα! Έχουν και φέτος ποιότητα, ειδικά η Έβερτον, και το ματς μπορεί να είναι θεαματικό. Στο 1.72 εντοπίζεται το Over 2.5.

Λίβερπουλ - Λέστερ (22/11, 21:15): Ωραία ματς γίνονται μεταξύ Λίβερπουλ και Λέστερ, με τα 5/6 τελευταία μεταξύ τους να έχουν γκολ εκατέρωθεν. Με τα κενά που έχει η άμυνα των γηπεδούχων, αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί ξανά. Έτσι, είναι στο 1.53 το Goal/Goal.

Αλαβές - Βαλένθια (22/11, 22:00): Η Βαλένθια προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ. Είναι αήττητη στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια με την Αλαβές και θέλει να ανέβει βαθμολογικά. Οι πιο τολμηροί βλέπουν το «διπλό» στο 2.70.