Δύσκολα στην Τρίπολη η ΑΕΚ! - Free Sunday
Δύσκολα στην Τρίπολη η ΑΕΚ!

Δύσκολα στην Τρίπολη η ΑΕΚ!

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Το Betarades.gr και η «Free Sunday» σας προσφέρουν για μία ακόμη φορά τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας. Το Champions League και το Europa League μάς χάρισαν πολλές συγκινήσεις μεσοβδόμαδα και τώρα ήρθε η ώρα των πρωταθλημάτων. Στην Ελλάδα ξεχωρίσαμε τον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΚ. Από κει και πέρα, Ιταλία, Γαλλία και Αγγλία έχουν την τιμητική τους και τα παιχνίδια τους βγάζουν αξιόλογες επιλογές. Ας περάσουμε, λοιπόν, στα προγνωστικά μας.

Οι προτάσεις Στοιχήματος ξεκινούν από την Ελλάδα και τη Super League Interwetten. Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την ΑΕΚ στις 19:30. Η «Ένωση» έχει τον χαρακτήρα του φαβορί στο ματς, αλλά το έργο της δεν θα είναι εύκολο. Η ομάδα του Καρέρα θα έχει και μεγαλύτερη κόπωση, αφού μόλις την Πέμπτη έπαιξε και για το Europa League. Από την άλλη, ο Αστέρας είναι καλή ομάδα και δεν θα πέσει έτσι απλά. Οι «Αρκάδες» αγνοούν τη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια τους. Έχουν δύο ισοπαλίες και μία ήττα και δεν παίρνουν αυτό που αξίζουν. Διαθέτουν ποιοτικούς παίκτες και μπορούν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Άλλωστε σε αυτό το γήπεδο κέρδισαν και τον Παναθηναϊκό. Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι θα εκμεταλλευτούν την κούραση της ΑΕΚ και θα πάρουν έστω τον πόντο. Πάμε με το 1Χ σε απόδοση 1.88.

Ανώτερη η Λάτσιο

Στην Ιταλία, τώρα, είναι η 9η αγωνιστική της Serie Α. Νωρίς νωρίς την Κυριακή η Λάτσιο φιλοξενεί την Ουντινέζε. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι εδώ και οκτώ παιχνίδια και… ανεβαίνουν. Κατάφεραν να τα βγάλουν πέρα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, με πολλές απουσίες λόγω κορονοϊού. Τώρα θα προσπαθήσουν να χτίσουν σερί νικών. Έδειξαν σε πολύ καλή κατάσταση στον αγώνα του Champions League με τη Ζενίτ, την οποία κέρδισαν 3-1. Απέναντί τους θα βρουν μια Ουντινέζε που έρχεται από την ήττα με 0-1 από τη Φιορεντίνα στο Κύπελλο. Οι φιλοξενούμενοι είναι λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στο πρωτάθλημα και δύσκολα θα κάνουν κάτι καλό φέτος. Υστερούν σε ποιότητα και το αποτέλεσμα στο «Ολίμπικο» δεν εξαρτάται από αυτούς. Πιστεύουμε ότι η Λάτσιο, εύκολα ή δύσκολα, θα κάνει το χρέος της. «Άσος» σε απόδοση 1.75.

Με τα γκολ στη Γαλλία

Μεταφερόμαστε στη Γαλλία και στο πρωτάθλημα της Ligue 1. Για την 12η αγωνιστική, η Μετς υποδέχεται την Μπρεστ. Ο λόγος για δύο ομάδες που βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Τις χωρίζει μόλις ένας πόντος, με τους γηπεδούχους να προηγούνται. Είναι αήττητοι στα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους και θα παίξουν μόνο για τη νίκη απόψε. Επιθετικά βρίσκουν τις λύσεις, ενώ αμυντικά τελευταία έχουν κενά. Η Μπρεστ, από την άλλη, στηρίζεται αποκλειστικά στην επίθεση. Έτσι, καλύπτει τις αμυντικές της αδυναμίες, καθώς έχει από τα χειρότερα παθητικά στο πρωτάθλημα. Παρ’ όλα αυτά, είναι σε φόρμα με τρεις σερί νίκες και δεν πρόκειται να κλειστεί ούτε σήμερα πίσω. Γενικά, περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκουν δίχτυα. Αξίζει το Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Κλείνουμε τις βασικές μας προτάσεις για την Κυριακή με το ντέρμπι της Premier League. Η Τσέλσι φιλοξενεί στις 18:30 την Τότεναμ και το Λονδίνο θα είναι στο… πόδι! Οι γηπεδούχοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Προέρχονται από έξι συνεχόμενες νίκες, είναι αήττητοι στα δέκα τελευταία παιχνίδια τους και πλησίασαν στο -2 από την κορυφή. Η ομάδα του Λάμπαρντ βρίσκει χημεία και μοιάζει ασταμάτητη. Κέρδισε και τη Ρεν, εκτός έδρας, για το Champions League. Η Τότεναμ, αντίθετα, δεν εντυπωσιάζει, αλλά είναι πρώτη με 20 πόντους. Είχε λιγότερες μέρες ξεκούρασης, αφού την Πέμπτη έπαιξε για το Europa League. Η εικόνα της δεν συμβαδίζει με τη βαθμολογική συγκομιδή της. Έχει πολύ δύσκολη αποστολή σήμερα και πρέπει να βελτιωθεί για να πάρει κάτι. Πάντως, βλέπουμε την Τσέλσι να παίρνει αυτή τη μεγάλη νίκη. Στηρίζουμε τον «άσο» στο 2.10.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το Στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για live betting καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Κυριακή 29/11

13:30 Λάτσιο - Ουντινέζε -> 1 @1.75

16:00 Μετς - Μπρεστ -> Over 2.5 @2.00

18:30 Τσέλσι - Τότεναμ -> 1 @2.10

19:30 Αστ. Τρίπολης - ΑΕΚ -> 1X @1.88

Σερί Tips

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός (29/11, 15:00): Ούτε μία νίκη δεν έχει στα 10 τελευταία παιχνίδια του ο Παναιτωλικός και είναι δύσκολο να σπάσει αυτό το σερί απέναντι στον Παναθηναϊκό. Χαμηλά ο «άσος», στο 1.35.

Λεβερκούζεν - Χέρτα (29/11, 16:30): Η Λεβερκούζεν μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες στην Bundesliga. Υποδέχεται τη Χέρτα, που έδειξε πολλά κενά απέναντι στην Ντόρτμουντ. Οι μπουκ βλέπουν φαβορί τους γηπεδούχους, σε απόδοση 1.71.

ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα (29/11, 17:15): Ο ΟΦΗ δεν κράτησε καθαρή την εστία του σε κανένα από τα 19 πιο πρόσφατα ματς που έδωσε. Το Goal/Goal βρίσκεται στο 1.80, με τον ΠΑΣ να είναι επικίνδυνος.

Goal Tips

Λαμία - ΠΑΟΚ (29/11, 17:15): Ο ΠΑΟΚ έρχεται από ευρωπαϊκή αναμέτρηση, βγάζει συνέχεια Over στο πρωτάθλημα και ο Γκαρσία θέλει να δει βελτιωμένη άμυνα. Η Λαμία δυσκολεύεται πολύ επιθετικά. Φαβορί το Under στο ματς, στο 1.66.

Νάπολι - Ρόμα (29/11, 18:00): Δύο ομάδες με μπόλικη ποιότητα μεσοεπιθετικά, που θα παίξουν για τη νίκη και μόνο. Δεν συνηθίζουν να κλείνονται, ενώ αμυντικά… μπάζουν. Αναμενόμενα, το Over 2.5 βρίσκεται χαμηλά, στο 1.57.

Ρεάλ Σοσιεδάδ - Βιγιαρεάλ (29/11, 22:00): Είναι ντέρμπι το ματς μεταξύ της πρωτοπόρου και της τρίτης της κατάταξης. Θα προσέξουν πολύ οι δύο αντίπαλοι και η άμυνα θα είναι το πρώτο μέλημά τους. Ωστόσο, το No Goal είναι αουτσάιντερ σε απόδοση 2.20.

Head 2 Head

Μπαρτσελόνα - Οσασούνα (29/11, 15:00): Τα πέντε τελευταία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες είχαν τρία και περισσότερα τέρματα. Το στιλ τους είναι επιθετικό και δικαιολογημένα το Over 2.5 παίζει στο 1.50.

Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (29/11, 16:00): Η Γιουνάιτεντ είναι ανώτερο σύνολο, ενώ δεν έχει χάσει στα οκτώ τελευταία ματς με αντίπαλο τη Σαουθάμπτον. Παρ’ όλα αυτά, το «διπλό» εντοπίζεται στο 1.95.

Άρσεναλ - Γουλβς (29/11, 21:15): Η Γουλβς έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ στα 12 πιο πρόσφατα παιχνίδια της με την Άρσεναλ. Όμως έχει ποιοτικούς παίκτες και θα προσπαθήσει να σκοράρει κι αυτή. Το Goal/Goal προσφέρεται στο 2.00.