Επιτέλους νίκη για τον ΠΑΣ! - Free Sunday
Επιτέλους νίκη για τον ΠΑΣ!

Επιτέλους νίκη για τον ΠΑΣ!

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Το Betarades.gr και η «Free Sunday» σας προσφέρουν για μία ακόμη φορά τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας. Και η εβδομάδα που μας πέρασε είχε… πολύ πράμα σε Champions League και Europa League. Υπήρξε πλούσιο θέαμα και μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Τώρα αυτό μεταφέρεται στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, που έχουν αγώνες το Σ/Κ. Από την πλευρά μας, εστιάζουμε σε τέσσερις αναμετρήσεις. Προέρχονται από την Ελλάδα, τη Γαλλία, την Πορτογαλία και την Ισπανία. Οι στοιχηματικές επιλογές που προκύπτουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες και για όλα τα γούστα. Και για τελικά αποτελέσματα, αλλά και για τα γκολ. Πάμε γρήγορα να τις δούμε!

Οι προτάσεις Στοιχήματος ξεκινάνε από την Ελλάδα και τη Super League Interwetten. Για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τη Λαμία. Οι γηπεδούχοι παίζουν γενικά καλά φέτος, αλλά κάτι γίνεται και δεν μπορούν να πάρουν τα αποτελέσματα στο τέλος. Αυτό συνέβη και απέναντι στον ΟΦΗ, όπου ήταν καλοί, ισοφάρισαν, αλλά πάλι… έχασαν. Σήμερα θα υποδεχτούν μια αδύναμη ομάδα, όπως δείχνει η Λαμία. Οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν και από τον ΠΑΟΚ και δείχνουν ότι θα παλέψουν σκληρά για την παραμονή στην κατηγορία. Ο ΠΑΣ έχει καλύτερες μονάδες, παίζει εντός έδρας και ήρθε η ώρα να κερδίσει. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 1.83.

Σκοράρουν στη Γαλλία

Μεταφερόμαστε στη Γαλλία και στο πρωτάθλημα της Ligue 1. Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, η Ρεμς θα παίξει στο γήπεδό της με τη Νις. Οι γηπεδούχοι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Προέρχονται από τη Λυών με 3-0 και αγνοούν τη νίκη εδώ και τρία παιχνίδια. Είναι χαμηλά στη βαθμολογία και χρειάζονται οπωσδήποτε… πόντους. Είναι όμως ιδιαίτερα ασταθείς στην άμυνα. Η Νις, από την άλλη, τα πάει καλύτερα συνολικά, αλλά τελευταία χάνει διαρκώς. Δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν πίσω και το πληρώνει αυτό. Θα προσπαθήσει σήμερα να επιστρέψει στις επιτυχίες. Η δίψα αμφότερων των ομάδων για νίκη είναι μεγάλη. Αυτό θα τις… βγάλει μπροστά και περιμένουμε ένα ανταγωνιστικό ματς. Ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 1.75.

Και με την παράδοση η Ρίο Άβε

Από τη Γαλλία στην Πορτογαλία και στον αγώνα της Ρίο Άβε με την Μποαβίστα για την 9η αγωνιστική. Η Ρίο Άβε είναι ελαφρώς καλύτερη μέχρι τώρα στη διοργάνωση, και σε εικόνα και σε βαθμολογική συγκομιδή. Έχει 10 πόντους, έναντι 7 της Μποαβίστα. Παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο και έχει και την πρόσφατη παράδοση με το μέρος της. Μετράει τρεις σερί νίκες απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο. Η Μποαβίστα, άλλωστε, γενικά δεν πείθει. Δυσκολεύεται πολύ στη δημιουργία φάσεων και στο σκοράρισμα. Αυτό φάνηκε και στο 0-0 με τη Μπελενένσες. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα, αλλά γενικά έχουν δείξει καλό πρόσωπο. Έχουν ευκαιρία να γυρίσουν στα… χαμόγελα και θεωρούμε ότι θα τα καταφέρουν. Στηρίζουμε τον «άσο» στο 1.95.

Κλείνουμε τις βασικές προτάσεις μας για την Κυριακή με το Αλαβές - Σοσιεδάδ για τη La Liga. Τι να πει κανείς για τη φετινή Σοσιεδάδ στο πρωτάθλημα… Εκεί που όλοι πίστευαν ότι θα είναι χειρότερη σε σχέση με πέρυσι, αυτή τους διαψεύδει και είναι… καλύτερη! Φιγουράρει πολύ ψηλά στη βαθμολογία και δεν χάνει με τίποτα. Προέρχεται από το 1-1 με τη Βιγιαρεάλ. Εκτός έδρας, δεν… μασάει τίποτα. Ήταν εξαιρετική απέναντι στην Ουέσκα, και την κέρδισε μόνο 0-1 επειδή απλώς δεν ήταν αποτελεσματική. Η Αλαβές κέρδισε τη Ρεάλ, αλλά αυτό δεν πρέπει να ξεγελάει. Έχει συγκεκριμένες δυνατότητες ως ομάδα. Η Σοσιεδάδ είναι πολύ ανώτερη τη δεδομένη χρονική στιγμή και μπορεί να πάρει το «τρίποντο», εύκολα ή δύσκολα. Πάμε με το «διπλό» σε απόδοση 1.85.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το Στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για live betting καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Κυριακή 06/12

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία -> 1 @1.83

18:00 Ρεμς - Νις -> Goal/Goal @1.75

19:30 Ρίο Άβε - Μποαβίστα -> 1 @1.95

22:00 Αλαβές - Σοσιεδάδ -> 2 @1.85

Σερί Tips

Οσασούνα - Μπέτις (06/12, 17:15): Η Οσασούνα δεν έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς της, η Μπέτις μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες. Θα παλέψουν για κάτι καλό, η… ισοπαλία παίζεται στο 3.30.

Σάλκε - Λεβερκούζεν (06/12, 19:00): Η Σάλκε μετράει τρία σερί ματς που δεν κερδίζει και έχει πάλι δύσκολο έργο. Είναι δυνατή η Λεβερκούζεν και αποτελεί το φαβορί για τη νίκη στο 1.50.

Βιγιαρεάλ - Έλτσε (06/12, 19:30): Αήττητη εδώ και έξι αγώνες στο πρωτάθλημα είναι η Βιγιαρεάλ, που και σήμερα έχει το προβάδισμα για τη νίκη. Υπερέχει της Έλτσε και σε ποιότητα, με τον «άσο» να βρίσκεται στο 1.30.

Goal Tips

ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης (06/12, 15:00): Αμφότερες οι ομάδες καίγονται για τους βαθμούς. Ο ΟΦΗ έχει μείνει λίγο πίσω, ο Απόλλων έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη με τον Βόλο. Δεν αποκλείεται αυτή η ανάγκη να βγάλει ένα κλειστό ματς. Λογικό φαβορί το Under 2.5 στο 1.70.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (06/12, 19:30): Αθηναϊκό ντέρμπι, με την ΑΕΚ να προέρχεται από ευρωπαϊκό ματς. Η κούραση είναι λογική και η σκοπιμότητα συνήθως κυριαρχεί σε τέτοια παιχνίδια. Το No Goal έχει το πάνω χέρι, σε απόδοση 1.75.

Λίβερπουλ - Γουλβς (06/12, 21:15): Οι δύο ομάδες διαθέτουν εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές στην επίθεση. Μπορούν να χαρίσουν στο κοινό ένα θεαματικό παιχνίδι. Δικαιολογημένα το Over 2.5 παίζεται χαμηλά, στο 1.72.

Head 2 Head

Βέρντερ - Στουτγκάρδη (06/12, 16:30): Αήττητη είναι η Στουτγκάρδη στα τρία τελευταία ματς με αντίπαλο τη Βέρντερ. Είναι σκληρή ομάδα και το έδειξε και με την Μπάγερν. Το Χ2 εντοπίζεται σε απόδοση 1.44.

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης (06/12, 17:15): Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος στα έξι τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τον Αστέρα. Είναι καλύτερη ομάδα, έχει την παράδοση και λογικό είναι να προσφέρεται σε τιμές φαβορί, στο 1.28.

Τότεναμ - Άρσεναλ (06/12, 18:30): Η Τότεναμ δεν έχει χάσει σε κανένα από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς με την Άρσεναλ. Φέτος δείχνει καλύτερη και είναι το φαβορί για τη νίκη σε απόδοση 1.95.