Ντέρμπι με γκολ στη Θεσσαλονίκη! - Free Sunday
Ντέρμπι με γκολ στη Θεσσαλονίκη!

Ντέρμπι με γκολ στη Θεσσαλονίκη!

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο.

Το Betarades.gr και η «Free Sunday» σάς προσφέρουν για μία ακόμη φορά τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας. Οι όμιλοι των ευρωπαϊκών διοργανώσεων αποτελούν πλέον παρελθόν, μετά τους μεσοβδόμαδους αγώνες. Έγιναν… πραγματάκια σε Champions League και Europa League, αλλά τώρα είναι η ώρα των πρωταθλημάτων. Οι διοργανώσεις έχουν σημαντικά ματς και μας ενδιαφέρουν και στοιχηματικά. Έχουμε κρατήσει πέντε βασικές επιλογές για την Κυριακή. Μέσα σε αυτές είναι φυσικά και μία από το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι υπόλοιπες προέρχονται από τα πρωταθλήματα Ιταλίας, Τουρκίας, Γαλλίας και Αγγλίας. Τα βασικά μας σημεία αφορούν και το τελικό αποτέλεσμα αλλά και τα γκολ. Διαλέγετε και παίρνετε! Πάμε όμως να τα δούμε αναλυτικά.

Οι προτάσεις Στοιχήματος ξεκινούν από την Ελλάδα και τη Super League Interwetten. Το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ δεσπόζει στο πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής. Ο Άρης δεν λύγισε στο Περιστέρι την προηγούμενη εβδομάδα. Παρά το γεγονός ότι έπαιξε από νωρίς με 10 παίκτες και έχανε με 2-0, βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει. Έκανε το 2-2, πήρε τον βαθμό και έμεινε αήττητος εκτός έδρας. Με Over είχε λήξει και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που προηγήθηκε (1-2). Ο ΠΑΟΚ, με τη σειρά του, είχε και ευρωπαϊκό ματς την Πέμπτη. Στο πρωτάθλημα έχει ανέβει βαθμολογικά. Προέρχεται από τη νίκη με 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης. Οι «ασπρόμαυροι» βρήκαν δύο φορές δίχτυα και δεν κινδύνευσαν, παρά το γεγονός ότι αποβλήθηκε στο πρώτο μέρος ο Ελ Καντουρί. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν πολύ τη νίκη στο ντέρμπι και θα την κυνηγήσουν. Οι άμυνές τους δεν πείθουν και πάρα πολύ τελευταία. Από τον Άρη θα λείψει και ο Ρόουζ. Επιθετικά, έχουν μπόλικη ποιότητα. Αξίζει το Over 2 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν μπουν ακριβώς 2 γκολ) σε απόδοση 1.83.

Ανώτερη η Ρόμα

Πάμε στην Ιταλία και τη Serie A, που είναι στην 11η αγωνιστική της. Σε αυτό το πλαίσιο, η Μπολόνια θα υποδεχτεί τη Ρόμα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας. Στην επίθεση βρίσκουν λύσεις και σκοράρουν σχεδόν πάντα. Στην άμυνα, όμως, έχουν πολλά κενά, που τους κοστίζουν. Δεν ήταν καλή η Μπολόνια στο Μιλάνο και έχασε εύκολα με 3-1 από την Ίντερ. Έδειξε ότι δεν μπορεί να σταθεί σε τέτοιο επίπεδο. Φιλοξενεί μια ομάδα που είναι καλύτερη από αυτήν. Η Ρόμα έτρεχε ένα καλό σερί πριν κάνει μια μικρή «κοιλιά». Στο πρωτάθλημα, είναι σχετικά ψηλά, αλλά μπορεί να ανέβει κι άλλο. Προέρχεται από το 0-0 με τη Σασουόλο και θα κυνηγήσει τώρα μόνο το τρίποντο. Έχει δείξει φέτος ότι μπορεί να παίρνει τέτοια ματς. Την εμπιστευόμαστε, με το «διπλό» σε απόδοση 2.00.

Γκολ στην Τουρκία

Για τη 12η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος η Μπασακσεχίρ φιλοξενεί την Γκαζιαντέπ. Οι γηπεδούχοι είχαν αγώνα στο Champions League και γνώρισαν βαριά ήττα με 5-1 από την Παρί. Το ματς ξεκίνησε την Τρίτη, αλλά ολοκληρώθηκε την Τετάρτη, μετά την αποχώρηση των ομάδων για ρατσιστικό σχόλιο του τέταρτου διαιτητή. Αγωνιστικά, η Μπασάκ έχει τρομερά αμυντικά προβλήματα και δέχεται γκολ με κάθε τρόπο. Στην επίθεση τη βρίσκει την άκρη. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι χαμηλά στο πρωτάθλημα. Η Γκαζιαντέπ, από την άλλη, δεν θα κλειστεί πίσω, αφού έχει πιο επιθετικό στιλ. Με αυτό θα προσπαθήσει να πάρει κάτι θετικό σε μια δύσκολη έδρα. Γενικά, περιμένουμε ένα θεαματικό παιχνίδι, όπως μας συνηθίζουν ειδικά οι γηπεδούχοι. Το Over 2.5 στο 1.60 είναι αξιόλογη επιλογή.

Στη Γαλλία, τώρα, η Λιλ παίζει εντός έδρας με την Μπορντό για τη Ligue 1. Η Λιλ τα πάει πολύ καλά μέχρι τώρα και είναι δεύτερη, πίσω μόνο από την Παρί. Φαίνεται ένα κλικ ανώτερη από τη σημερινή της αντίπαλο. Μάλιστα, έχει κερδίσει την Μπορντό στα δύο τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, χωρίς να δεχτεί γκολ. Πιστεύουμε θα πάρει το τρίποντο με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. «Άσος» σε απόδοση 1.75.

Στην Αγγλία και την Premier League η Λέστερ υποδέχεται την Μπράιτον. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. Θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα μετά το 1-2 επί της Σέφιλντ. Είναι καλύτεροι από την Μπράιτον, που έρχεται κι από εντός έδρας ήττα από τη Σαουθάμπτον. Στηριζόμαστε στην ποιότητα της Λέστερ και ποντάρουμε στον «άσο», σε απόδοση 2.05.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το Στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για live betting καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Κυριακή 13/12

16:00 Μπολόνια - Ρόμα -> 2 @2.00

18:00 Μπασακσεχίρ - Γκαζιαντέπ -> Over 2.5 @1.60

19:15 Άρης - ΠΑΟΚ -> Over 2 (Ασιατικό) @1.83

20:00 Λιλ - Μπορντό -> 1 @1.75

21:15 Λέστερ - Μπράιτον -> 1 @2.05

Σερί Tips

Κάλιαρι - Ίντερ (13/12, 13:30): Αήττητη εδώ και τρεις αγώνες, η Ίντερ μπορεί να συνεχίσει το σερί της σήμερα. Θέλει να συνέλθει και από τον αποκλεισμό στο Champions League. Θα επικεντρωθεί τώρα στο πρωτάθλημα και είναι το φαβορί επί της Κάλιαρι. Το «διπλό» βρίσκεται στο 1.33.

Σαουθάμπτον - Σέφιλντ (13/12, 14:00): Οι φιλοξενούμενοι μετράνε έξι σερί ήττες και δείχνουν σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Είναι και καλή στην έδρα της η Σαουθάμπτον, και ο «άσος» παίζει στο 1.70.

Μπαρτσελόνα - Λεβάντε (13/12, 22:00): Σκληρό «καρύδι», η Λεβάντε παραμένει αήττητη εδώ και έξι συνεχόμενα ματς. Η Μπαρτσελόνα έχει πολλά προβλήματα και οι κυνηγοί των εκπλήξεων έχουν στον νου τους αυτό το ματς. Ενδεικτικά, το Χ2 εντοπίζεται σε απόδοση 4.00, ενώ η… νίκη της Λεβάντε στο 11.00!

Goal Tips

Βόλος - Παναιτωλικός (13/12, 17:15): Πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες. Ο Βόλος πρέπει να πάρει πόντους, ενώ ο Παναιτωλικός οφείλει να συνεχίσει θετικά για να ανέβει. Δεν αποκλείεται να κυριαρχήσει η σκοπιμότητα. Το Under 2.5 φαβορί στο 1.61.

Φούλαμ - Λίβερπουλ (13/12, 19:30): Δύο επιθετικές ομάδες που χρειάζονται τους βαθμούς και δύσκολα θα κλειστούν πίσω. Δεν είναι άλλωστε το στιλ τους. Αναμενόμενο το Over 2.5 να είναι το φαβορί μόλις στο 1.44.

Λέστερ - Μπράιτον (13/12, 21:15): Κρίσιμο ματς, με αμφότερες τις ομάδες να παίζουν μόνο για το αποτέλεσμα. Δεν είναι απίθανο το παιχνίδι να κριθεί στο όριο. Το No Goal, παρ’ όλα αυτά, είναι αουτσάιντερ σε απόδοση 2.00.

Head 2 Head

Λαμία - Ολυμπιακός (13/12, 15:00): Αήττητος ο Ολυμπιακός στα πέντε τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Λαμία. Θέλει και πάλι να πάρει το τρίποντο και είναι ανώτερος. Λογικό το «διπλό» να παίζεται χαμηλά, στο 1.20.

Κρίσταλ Πάλας - Τότεναμ (13/12, 16:15): Οι Σπερς δεν χάνουν στα τρία τελευταία ματς με την Κρίσταλ Πάλας και σήμερα ειδικά είναι το φαβορί. Πάνε για πρωτάθλημα και το «διπλό» βρίσκεται σε απόδοση 1.70.

Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ (13/12, 17:15): Η «Ένωση» έχει πάρει και τα τρία πιο πρόσφατα ματς απέναντι στον Απόλλωνα. Είναι ανώτερη από αυτόν και φέτος, και θα ψάξει μόνο τη νίκη στη Ριζούπολη. Και εδώ δικαιολογημένα χαμηλά το «διπλό», στο 1.60.