Καταγγελίες του Ολυμπιακού για απόπειρα δωροδοκίας ποδοσφαιριστή του Άρη από τον ΠΑΟΚ - Free Sunday
Καταγγελίες του Ολυμπιακού για απόπειρα δωροδοκίας ποδοσφαιριστή του Άρη από τον ΠΑΟΚ

Καταγγελίες του Ολυμπιακού για απόπειρα δωροδοκίας ποδοσφαιριστή του Άρη από τον ΠΑΟΚ

Την καταγγελία ότι έγινε απόπειρα να δωροδοκηθεί ο τερματοφύλακας του Αρη, Μάριος Σιαμπάνης, πριν από τον χθεσινό αγώνα, Άρη -ΠΑΟΚ έκανε χθες, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Καραπαπάς.

Σύμφωνα με τον κ.Καραπαπά, ένας πρώην υπάλληλος του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, συνοδευόμενος από “μπράβο” προσέφερε στον τερματοφύλακα του Άρη “μια σακούλα γεμάτη λεφτά”.

Της καταγγελίας του κ.Καραπαπά είχε προηγηθεί ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην οποία γινόταν λόγος για «ύποπτη και πιθανότατα στημένη διαιτησία”, στο παιχνίδι που είχε τελειώσει λίγο νωρίτερα με νίκη του Άρη και στο οποίο ο Σιαμπάνης δεν αγωνίστηκε αλλά την εστία των γηπεδουχων υπερασπιστηκε ο Μπουσέ.

Ο κ.Καραπαπάς έθεσε σε το ερώτημα αν ο Σιαμπάνης δεν αγωνίστηκε επειδή απειλήθηκε και τρομοκρατήθηκε.

Απαντώντας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση και αγωγή κατά του κ.Καραπαπά:

“Ο εισαγγελέας πλέον έχει το λόγο για τη δήλωσή του, ενώ θα του κατατεθεί αγωγή και μήνυση για τις φαντασιώσεις του όπως φυσικά και σε όποιον αναδημοσιεύει τις αναρτήσεις του κι εμπλέκει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή οποιοδήποτε στέλεχός της σε ποινικά κολάσιμες πράξεις που ουδεμία σχέση είχαν, έχουν ή θα έχουν.”

Πάντως μετά τον αγώνα σε δηλώσεις του στο MEGA, ο αμυντικός του Άρη, Γιώργος Δεληζήσης επιβεβαίωσε πως «ακούστηκαν διάφορες φήμες πριν το παιχνίδι» στις προηγούμενες ημέρες οι οποίες «ισχύουν σε αρκετά μεγάλο βαθμό»

«Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο. Δεν πρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Εμείς δίνουμε απαντήσεις», είπε.

Η δήλωση του κ. Κώστα Καραπαπά:

«Σε πείραξε κύριε Γκαγκάτση η αλήθεια; Σου χάλασε τα σχέδια;

Πάμε λοιπόν. Ξαναλέω: Για να μάθει και ο κόσμος του ΠΑΟΚ (που σε έχει πάρει ήδη χαμπάρι) τι συνέβη.Καταγγέλλω λοιπόν επίσημα και ελπίζω να ασχοληθεί σοβαρά η Δικαιοσύνη με όλα τα παρακάτω. Και είμαι στη διάθεση της κάθε στιγμή όπως κι εσύ κε Γκαγκάτση.Πήγε ο πρώην υπάλληλος σας και συνεργάτης σας πλέον σε άλλα... έργα, ο Νώντας (Ν.Π) με μια σακούλα γεμάτη λεφτά στον τερματοφύλακα του Άρη Σιαμπάνη και αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει με μεγάλο ποσό που είχε σε σακούλα ναι η όχι;Είχε μαζί του σκληρό ποινικό- μπράβο ο οποιός ήταν στο συγκεκριμένο ραντεβού ναι ή όχι;

Ειναι αλήθεια ότι ο Σιαμπάνης απειλήθηκε, τρομοκρατήθηκε, εν τέλει δεν αγωνίστηκε ή όχι;Πες μας λοιπόν, γιατί εμείς σας ξέρουμε βρωμιάρηδες, ποιός τους έστειλε στον Σιαμπάνη και ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ άλλους δυο παίκτες του Άρη;Να ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές άμεσα και θα φτάσουμε στους εντολείς.Έφτασε η ώρα. Η ώρα να δούν όλοι πόση βρωμιά κρύβεται πίσω από αυτό που με θράσος ονομάσατε εξυγίανση!Πάμε λοιπόν στους εισαγγελείς για τα υπόλοιπα! Για τα όσα λες για ΟΣΦΠ β’, πριμ, υπουργούς Υπαλληλάκια, θα πάρεις απαντήσεις από την ελληνική Δικαιοσύνη.Υγ: Για τις ύβρεις για χοληστερίνες, παιδοβούβαλα κλπ κλπ, δεν θα απαντήσω κάτι. Στις γειτονιές που εγώ μεγάλωσα, δε μαλώνουμε με κοριτσάκια σαν τον Μάκη Γκαγκάτση».​

Η δηλωση του κ.Γκαγκάτση:

«Οι φαντασιώσεις πληθύνονται και μάλλον ο αντρούκλας κ. Καραπαπάς (ή γραφείο τύπου του ΟΣΦΠ Β’) κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, αφού όλοι θυμόμαστε τον Σιαμπάνη να κάνει περιπάτους στην περιοχή του Άρη στον αγώνα εναντίον του ΟΣΦΠ όπως τουλάχιστον δήλωσε ιδιοκτήτης έτερης ΠΑΕ. Ο εισαγγελέας πλέον έχει το λόγο για τη δήλωσή του, ενώ θα του κατατεθεί αγωγή και μήνυση για τις φαντασιώσεις του όπως φυσικά και σε όποιον αναδημοσιεύει τις αναρτήσεις του κι εμπλέκει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή οποιοδήποτε στέλεχός της σε ποινικά κολάσιμες πράξεις που ουδεμία σχέση είχαν, έχουν ή θα έχουν.ΥΓ1: εν τέλει είχε ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη ο Σιαμπάνης όπως είπε το γραφείο τύπου της ΠΑΕ Άρης ή απειλήθηκε και τρομοκρατήθηκε όπως δήλωσε ο επικοινωνιολόγος της; Συνεννοηθείτε παιδιά.ΥΓ2: Μαζί με τα τηλέφωνα που ζητάει ν ανοίξουν (και φυσικά να ανοίξουν ώστε να δούμε μετά που θα κρυφτεί κι πως θα πληρώσει τις αποζημιώσεις), ν ανοίξει και το δικό του να δούμε αν έχει νοικιάσει ποτέ κανένα άσπρο polo για ταξιδάκι φίλων και συνομιλητών του στη Λάρισα;».