Ολλανδό-γερμανικός πόλεμος στα αποδυτήρια της Αϊντόφεν πριν το ματς με τον Ολυμπιακό - Free Sunday
Ολλανδό-γερμανικός πόλεμος στα αποδυτήρια της Αϊντόφεν πριν το ματς με τον Ολυμπιακό

Ολλανδό-γερμανικός πόλεμος στα αποδυτήρια της Αϊντόφεν πριν το ματς με τον Ολυμπιακό

«Βόμβα που μπορεί να εκραγεί», χαρακτήρισε την PSV Αϊντχόφεν, ο Ολλανδός πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Ράφαελ φαν Ντερ Φάαρτ, σε συζήτηση στο Studio Voetbal, που ήταν αφιερωμένη στην αντίπαλο του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League, μετά την ισοπαλία (2-2) στην έδρα της Ντεν Χααγκ.

«Υπάρχουν αδυναμίες στην άμυνα, αλλά το μεγάλο πρόβλημα για εμένα βρίσκεται στις σχέσεις της ομάδας. Φαίνεται ότι οι Γερμανοί αποφασίζουν τα πάντα εκεί. Πρέπει οι Ολλανδοί να εμπλακούν. Βλέπω τις συνεντεύξεις των Μάλεν και Ιχατάρεν που είναι δυσαρεστημένοι. Πρόκειται για μία βόμβα που μπορεί να εκραγεί εκεί, εάν δεν είναι ικανοποιημένοι. Το βλέπω», τόνισε ο 38χρονος Ολλανδός μέσω σύνδεσης Skype από τη Δανία.

«Δεν είναι αυτό το λάθος του προπονητή που συμβαίνει στην ομάδα;», αναρωτήθηκε ο Πιερ Φαν Χόιντονκ, επισημαίνοντας ότι η Αϊντχόφεν έχει Γερμανό προπονητή, τον Ρόγκερ Σμιντ, και πέντε ποδοσφαιριστές από τη Γερμανία τους Μίλερ, Μαξ, Μπαουμγκάρτι, Φέιν και Γκέτσε.

«Προφανώς ο Σμιντ δεν έχει την τακτική ικανότητα. Απλώς επιμένει», συμπλήρωσε ο Ιμπραχίμ Αφελάι, πρώην παίκτης της Αϊντχόφεν και του Ολυμπιακού.