Μπαπε - Χάαλαντ εναντίον Φατί - Πέδρι - Free Sunday
Μπαπε - Χάαλαντ εναντίον Φατί - Πέδρι

Μπαπε - Χάαλαντ εναντίον Φατί - Πέδρι

Στη Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσουν την καριέρα τους, από το καλοκαίρι του 2022, οι δυο κορυφαίοι επιθετικοί της νέας γενιάς, ο Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος θα είναι ελεύθερος από την Παρι Σεν Ζερμεν και ο Ερλινγκ Χάλαντ με μετεγγραφή από τη Ντορτμουντ.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ δηλώνει απογοητευμένος έως και ενοχλημένος από την άρνηση των διοικούντων την Παρί Σεν Ζερμέν να παραχωρήσουν τον Κιλιάν Μπαπέ στους Μαδριλένους, οι οποίοι προσέφεραν συνολικά 200 εκατομμύρια ευρώ.

Όμως τον ερχόμενο Ιούνιο, θα λήξει το συμβόλαιο του 22χρονου Μπαπέ ο οποίος θα είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Marca», η σχετική συμφωνία δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί τον προσεχή Ιανουάριο, και η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης θα επιδιώξει να πάρει στην ισπανική πρωτεύουσα και τον έτερο κορυφαίο επιθετικό του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον 21χρονο Νορβηγό άσο της Ντόρτμουντ, Ερλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος έχει στο συμβόλαιο του ρήτρα αποδέσμευσης 75 εκ. ευρώ,

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», απάντηση της Μπαρτσελόνα είναι η ανανέωση των συμβολαίων που έχουν με τον σύλλογο, οι 18χρονοι μεσοεπιθετικοί Ανσου Φατί και Πέδρι, οι οποίοι δεσμεύονται μέχρι το 2022 αλλά οι διοικούντες την Μπάρτσα θέλουν να υπογράψουν πολυετή επέκταση της συνεργασίας τους, με υψηλότερες απολαβές.

Πάντως ο μάνατζερ του Φατί, Ζόρζε Μέντες, υποστηρίζει πως η πρόβλεψη του υπάρχοντος συμβολαίου για μονομερή διετή επέκταση δεν έχει ισχύ γιατί ήταν ανήλικος όταν υπεγράφη το έγγραφο.

Αν η ερμηνεία είναι σωστη, ο Φατί θα μείνει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι.