Απεργία στην Πρέμιερ Λιγκ προτείνει ο Γκουαρτντιόλα - Free Sunday
Απεργία στην Πρέμιερ Λιγκ προτείνει ο Γκουαρτντιόλα

Απεργία στην Πρέμιερ Λιγκ προτείνει ο Γκουαρτντιόλα

Να κάνουν απεργία για να διασφαλίσουν τις πέντε αλλαγές σε κάθε παιχνίδι στις αγγλικές διοργανώσεις, πρότεινε ο Ισπανός προπονητής της Μαντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, στους παίκτες που αγωνίζονται στην Αγγλία.

«Οι παίκτες και οι προπονητές όλοι μαζί, χρειάζεται να κάνουν απεργία ή κάτι άλλο, γιατί οι λέξεις από μόνες τους δεν θα είναι αρκετές. Δεν πρόκειται να λυθεί επειδή η UEFA, η FIFA, η Premier League, τα τηλεοπτικά δίκτυα, η επιχείρηση είναι πιο σημαντική από την ευτυχία των ανθρώπων. Εδώ, όλοι αποφασίζουν για τους εαυτούς τους.Μιλάμε για την ευτυχία των παικτών, αλλά αυτή είναι η μόνη χώρα που δεν αποδέχεται πέντε αλλαγές. Έχουμε μόνο τρεις. Είναι πολύ καλύτερες οι πέντε αλλαγές, με την ποσότητα των παιχνιδιών που παίζουμε. Αλλά η Premier League ή οι ομάδες αποφάσισαν όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι πρέπει να κινητοποιηθούν άμεσα καθώς παρά τις πολλές εκλείσεις να μειωθούν τα παιχνίδια μέσα στην χρονιά, αυτό δεν αλλάζει.