Παίρνει αποτέλεσμα η Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο - Free Sunday
Παίρνει αποτέλεσμα η Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο

Παίρνει αποτέλεσμα η Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο

Ένα πολύ ενδιαφέρον αγωνιστικό πρόγραμμα έχουμε μπροστά μας και αυτή την εβδομάδα. Τα περισσότερα πρωταθλήματα βαδίζουν προς την ολοκλήρωσή τους και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε συνολικά παιχνίδια, στα οποία προκύπτουν στοιχηματικές ευκαιρίες. Συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αγώνες από Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, αλλά και από την ελληνική Σούπερλιγκ. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις!

Δεν χάνει η Γιουνάιτεντ
Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Πρέμιερ Λιγκ και τον αγώνα Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στον οποίο θα πάμε με το «Χ2» σε απόδοση 2.00. Τα «σπιρούνια» μπορεί να έχουν ακόμη μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο το έργο τους είναι εξαιρετικά δύσκολο, από τη στιγμή που βρίσκονται στο -7 από την πρωτοπόρο Λέστερ. Το παιχνίδι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μόνο εύκολο δεν θα είναι, με τους «κόκκινους διαβόλους» να καίγονται για βαθμούς, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Θεωρούμε ότι η Γιουνάιτεντ θα κατορθώσει να μην ηττηθεί, στη χειρότερη περίπτωση, και θα τη στηρίξουμε.

Προβάδισμα για Πλατανιά
Πάμε στα δικά μας, στη Σούπερλιγκ δηλαδή, και στο παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς, με την επιλογή μας να είναι το «2 DNB» σε απόδοση 2.10. Μάχη με φόντο την είσοδο στα πλέι οφ θα διεξαχθεί στους Ζωσιμάδες, με τις δύο ομάδες να κυνηγούν την είσοδο στην πρώτη πεντάδα. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να πατάνε καλύτερα το τελευταίο διάστημα, προέρχονται από τρεις σερί νίκες και έχουν υποστεί μία μόνο ήττα στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς τους. Έχουν, επομένως, τη δυνατότητα να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από τα Γιάννενα.

«Τελικός» για Χιχόν
Συνεχίζουμε με Ισπανία και το «1 DNB» σε απόδοση 2.10 στον αγώνα Χιχόν - Θέλτα. Από δω και πέρα κάθε παιχνίδι θα είναι «τελικός» για τη Χιχόν, στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία. Η αναμέτρηση με τη Θέλτα έχει, φυσικά, αυξημένο βαθμό δυσκολίας, αλλά πιστεύουμε ότι το κίνητρο των γηπεδούχων θα «μιλήσει». Επόμενη πρόταση, το «1 DNB» σε απόδοση 2.50 στην αναμέτρηση της Serie A Παλέρμο - Λάτσιο. Με την πλάτη στον τοίχο πλέον, η Παλέρμο υποδέχεται τη σχεδόν αδιάφορη Λάτσιο. Το κίνητρο ίσως κάνει κι εδώ τη διαφορά για τη γηπεδούχο, η οποία είναι πιθανό να πάρει κάτι θετικό, ώστε να ανέβει βαθμολογικά. Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.05 στον αγώνα του πρωταθλήματος της Γαλλίας Νις - Ρεν. Σε τρομερή κατάσταση και οι δύο ομάδες, που βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία. Οι επιθετικές τους γραμμές δείχνουν πως μπορούν να σκοράρουν πολύ εύκολα απέναντι σε κάθε αντίπαλο, αλλά και τόσο εύκολα να δεχτούν γκολ οι άμυνές τους.
Αυτές ήταν οι προτάσεις για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για τα πάντα γύρω από το Στοίχημα στο διαδίκτυο, αλλά και να βρίσκετε προτάσεις για Live Betting καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και εντός της εβδομάδας, τις ημέρες με έντονη στοιχηματική δράση.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
10/04
13:00 Χιχόν - Θέλτα 1 (DNB)* 2.10
18:00 Τότεναμ - Μάντσεστερ Γ. X2 2.00
18:00 Νις - Ρεν Over 2.5 2.05
19:00 ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς 2 (DNB) 2.10
21:45 Παλέρμο - Λάτσιο      1 (DNB) 2.50
*Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας.