Κακό θέαμα και ισοπαλία στο Μάντσεστερ μεταξύ Σίτι και Ρεάλ - Free Sunday
Κακό θέαμα και ισοπαλία στο Μάντσεστερ μεταξύ Σίτι και Ρεάλ

Κακό θέαμα και ισοπαλία στο Μάντσεστερ μεταξύ Σίτι και Ρεάλ

Σε αυτό συνηγορεί και η εικόνα της αναμέτρησης, καθώς η ομάδα του Ζιντάν κινδύνεψε ελάχιστα, ενώ αντίθετα στο τέλος της αναμέτρησης είχε τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρει και να αποχωρήσει νικήτρια. 

Στις καλύτερες εξ αυτών, η ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Χεσέ στο 71’ πέρασε πάνω από το χέρι του Χαρτ αλλά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ ο Πέπε… κατάφερε από το ύψος της μικρής περιοχής και εντελώς αφύλακτος να σουτάρει πάνω στην κοιλιά του Χαρτ, στο 82’. Τρία λεπτά νωρίτερα ο Χαρτ είχε αποκρούσει και την κεφαλιά του Κασεμίρο. 

Στο σύνολό της η αναμέτρηση δεν ήταν αυτό που θα περίμενε κανείς από έναν ημιτελικό του Champions League. Η Σίτι έπαιξε πολύ συντηρητικά και ήταν εντελώς ακίνδυνη επιθετικά, ενώ η Ρεάλ προτίμησε επίσης να πάει στα σίγουρα και να διασφαλίσει το μηδέν στην άμυνα, ψάχνοντας μόνο στο τέλος το κάτι παραπάνω. 

Σε κάθε περίπτωση, αποδείχτηκε πως όσοι σούπερ σταρ και να έχουν μαζευτεί στο ρόστερ της Ρεάλ οι μαδριλένοι παραμένουν η ομάδα του -τραυματία- Ρονάλντο, ο οποίος είναι το απόλυτο σημείο αναφοράς τους στην επίθεση. Χωρίς αυτόν, η μηχανή μπλοκάρει. Το καλό για τους «μερένγκες» είναι πως όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμος για τον επαναληπτικό, καθώς όπως τόνισε πριν το ματς «αν ήταν τελικός, θα έπαιζα». Τραυματίας πάντως αποχώρησε και ο Μπενζεμά στο ημίχρονο της αναμέτρησης. 

Για την Σίτι το σημείο αναφοράς στον πρώτο ημιτελικό ήταν αναμφισβήτητα ο Χαρτ: όπως όλα δείχνουν η πρόκριση από έναν ημιτελικό Champions League είναι εκτός του βεληνεκούς της. 


Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Κομπανί, Οταμέντι, Σανιά, Κλισί, Φερνάντο, Φερναντίνιο, Σίλβα (40' Ιεανάτσο), Ντε Μπρόινε, Χεσούς Νάβας (77' Στέρλινγκ), Αγουέρο.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κέιλορ Νάβας, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Καζεμίρο, Κρόος (89' Ισκο), Μόντριτς, Λούκας Βάθκεθ, Μπέιλ, Μπενζεμά (46' Χεσέ).