Φινάλε με νίκη για Τότεναμ - Free Sunday
Φινάλε με νίκη για Τότεναμ

Φινάλε με νίκη για Τότεναμ

Τα «μεγάλα» ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ολοκληρώνονται αυτή την εβδομάδα και πλέον μπαίνουμε και επίσημα σε «καλοκαιρινούς» ρυθμούς στοιχηματικά. Η ομάδα του Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε παιχνίδια από το πρόγραμμα της Κυριακής και ανάμεσά τους βρίσκουμε επιλογές από Αγγλία, Βέλγιο, Γερμανία, Ισπανία αλλά και Σουηδία. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις.

Κερδίζει η Τότεναμ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά από την Πρέμιερ Λιγκ και τον αγώνα Νιούκαστλ - Τότεναμ, στον οποίο θα πάμε με το «διπλό» σε απόδοση 1.90. Η Νιούκαστλ έκανε την προσπάθειά της αλλά τελικά δεν πρόλαβε το «τρένο» της παραμονής στην κατηγορία. Η νέα σεζόν θα τη βρει στην Τσάμπιονσιπ, με τον υποβιβασμό της να σφραγίζεται και επίσημα μεσοβδόμαδα, μετά τη νίκη της Σάντερλαντ επί της Έβερτον. Η Τότεναμ, από την πλευρά της, κυνήγησε με όλες της τις δυνάμεις το πρωτάθλημα, έμεινε όμως πίσω από την εκπληκτική Λέστερ. Παραμένει στη 2η θέση, στο +2 από την 3η Άρσεναλ, και θέλει να πάρει τη νίκη, προκειμένου να παραμείνει 2η και να μην εξαρτάται από το αποτέλεσμα των «κανονιέρηδων».

Συνεχίζουμε με Βέλγιο και την αναμέτρηση Κλαμπ Μπριζ - Άντερλεχτ, με την επιλογή μας να είναι το «Χ2» σε απόδοση 1.98. Οι φιλοξενούμενοι θα τα παίξουν όλα για όλα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς, αν ηττηθούν, θα αποχαιρετήσουν την υπόθεση «τίτλος». Το έργο τους, φυσικά, κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι, καθώς η Κλαμπ Μπριζ με νίκη «αγκαλιάζει» το πρωτάθλημα. Ωστόσο, οι αποδόσεις μάς προτρέπουν να πάμε με το θεωρητικό αουτσάιντερ και το ενδεχόμενο να μην ηττηθεί η Άντερλεχτ έχει αξία.

Ντούισμπουργκ και Πονφεραντίνα

Οι δύο επόμενες προτάσεις έρχονται από τις «μικρές» κατηγορίες της Γερμανίας και της Ισπανίας. Ξεκινώντας από τη Β΄ Γερμανίας, θα επιλέξουμε το «1 DNB» (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 1.90 στην αναμέτρηση Ντούισμπουργκ - Λειψία. Οι παίκτες της Ντούισμπουργκ επιδεικνύουν εδώ και κάποια παιχνίδια μεγάλο εγωισμό και φαίνονται αποφασισμένοι να διατηρήσουν την ομάδα στην κατηγορία. Η Λειψία μπορεί να είναι πανίσχυρη, αλλά παράλληλα θα «κατέβει» στο ματς έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα. Επομένως το κίνητρο είναι μονόπλευρο και το έχουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι, αν δεν κερδίσουν, κινδυνεύουν να βρεθούν στην 3η κατηγορία.

Από τη Β΄ Ισπανίας, επιλογή αποτελεί ο «άσος» σε απόδοση 2.38 στον αγώνα Πονφεραντίνα - Λούγκο. H «Πόνφε» έχει πέντε αγωνιστικές μπροστά της για να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και να παραμείνει στην κατηγορία. Για να πετύχει τον στόχο της οφείλει να πάρει το ματς με τη Λούγκο, η οποία ουσιαστικά είναι εξασφαλισμένη, επομένως αδιάφορη βαθμολογικά. Πιστεύουμε, λοιπόν, ότι οι γηπεδούχοι θα βρουν τον τρόπο να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Ολοκληρώνουμε με Σουηδία και τον αγώνα Έστερσουντ - Γκέτεμποργκ, στον οποίο θα πάμε με το «διπλό» σε απόδοση 2.25. Ένα από τα φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα είναι η Γκέτεμποργκ και, απ’ ό,τι έχει δείξει στα προηγούμενα παιχνίδια, η… μηχανή έχει πάρει μπρος. Δύσκολα θα τη σταματήσει μια ομάδα όπως η νεοφώτιστη Έστερσουντ, ενώ δεν αντέχει άλλο στραβοπάτημα, καθώς θα δει την πρωτοπόρο Νόρκεπινγκ να απομακρύνεται ακόμη περισσότερο.

Αυτές ήταν οι προτάσεις για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για τα πάντα γύρω από το Στοίχημα στο διαδίκτυο, αλλά και να βρίσκετε προτάσεις για Live Betting καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και εντός της εβδομάδας, τις ημέρες με έντονη στοιχηματική δράση.

Προγνωστικά

  • 15:30 Κλαμπ Μπριζ - Άντερλεχτ X2 1.98
  • 16:30 Ντούισμπουργκ - Λειψία 1 DNB 1.90
  • 17:00 Νιούκαστλ - Τότεναμ   2 1.90
  • 18:00 Πονφεραντίνα - Λούγκο 1 2.38
  • 18:30 Έστερσουντ - Γκέτεμποργκ 2 2.25