Ο Παΐσιος ξόρκισε την κατάρα της ΤΣΣΚΑ - Free Sunday
Ο Παΐσιος ξόρκισε την κατάρα της ΤΣΣΚΑ

Ο Παΐσιος ξόρκισε την κατάρα της ΤΣΣΚΑ

«Υπάρχει ένας φίλος, δεν θέλω να πω το όνομά του, ξέρει αυτός, που όταν ανέλαβα την ΤΣΣΚΑ, από την πίστη του στο πρόσωπό μου, μου έδωσε δύο εικόνες: Η μία ήταν του Παΐσιου. Δεν το παίζω ούτε σούπερ θρησκόληπτος, ούτε τίποτα… Αλλά μου είπε μερικά πράγματα… Τον ευχαριστώ από τα βάθη τα καρδιάς μου. Την είχα μαζί μου την εικόνα». 

Με αυτή τη δήλωση, ο προπονητής της CSKA, Δημήτρης Ιτούδης, έκλεισε την χθεσινή θριαμβευτική για την ομάδα του βραδιά της κατάκτησης της Eurolegaue μετά από σειρά αποτυχημένων εμφανίσεων στο Final Four.

Ο Ιτούδης ρωτήθηκε και για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, χθεσινό του αντίπαλο, του οποίου επί χρόνια είχε διατελέσει βοηθός:

«Είπα στον Ζέλικο, από την καρδιά μου, ότι αυτό το τρόπαιο ανήκει και στον ίδιο, σε μεγάλο ποσοστό. Ξέρω ποιος είμαι, πατώ καλά στη γη και ξέρω ότι δεν θα ήμουν εδώ, χωρίς εκείνον και όσα ζήσαμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Δεν θα ήμουν σε αυτό το επίπεδο αν δεν υπήρχε ο Ζέλικο. Αν δεν υπήρχε αυτή η συνεργασία. Αυτός ο αδερφός. Δεν είμαι αγνώμων. Ξέρω πολύ καλά ποιος είμαι και πού ήμουν. Είμαι πολύ περήφανος, όμως και για τον Βατούτιν και για την ΤΣΣΚΑ και για αυτούς τους παίκτες. Αν υπάρχουν θέματα, κατάρας, ξορκίστηκαν».

Πάντως ο Ομπράντοβιτς εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από την διαιτησία, η οποία δεν χρέωσε στον Ντε Κολό, την παράβαση που θα έδινε στην Φενέρ την τελευταία επίθεση ενώ επεσήμανε ότι οι αντίπαλοι εκτέλεσαν 10 βολές στην παράταση.