Ανώτερος σε όλα και νικητής ο Παναθηναϊκός - Free Sunday
Ανώτερος σε όλα και νικητής ο Παναθηναϊκός

Ανώτερος σε όλα και νικητής ο Παναθηναϊκός

Από τη μία, μια ομάδα (Παναθηναϊκός) που είχε τρεξίματα, ορθόδοξο τρόπο ανάπτυξης, πλάνο και καθαρό μυαλό. Από την άλλη, μια ομάδα (ΑΕΚ) που έμοιαζε κι έδειχνε κουρασμένη - λογικό άλλωστε λόγω των διαδοχικών ματς - χωρίς σχέδιο. Το αποτέλεσμα λογικό: 3-0.

Για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της SuperLeague, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-0 την ΑΕΚ στη Λεωφόρο χάρη στα γκολ των Λουντ, Μπεργκ και Κλωναρίδη και ισοβαθμεί στην πρώτη θέση του μίνι αυτού τουρνουά, μαζί με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος νωρίτερα έφυγε με το «τρίποντο» από τη Νέα Σμύρνη.

Πέραν του Σουηδού φορ, ο Παναθηναϊκός είχε σε καλή ημέρα τους δύο μπακ του, τη «σταθερά» που λέγεται Ζέκα, ενώ θετικός ήταν και ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Άχρωμη, άγευστη, άοσμη η Ένωση, με τα βασικά της στελέχη να βρίσκονται μακριά από τον καλό τους εαυτό, το δίδυμο Σιμόες-Γιόχανσον να χάνει χώρο και μονομαχίες και την αμυντική τετράδα να είναι εντελώς ασύνδετη. Σίγουρα σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι η ΑΕΚ έδωσε τρία ματς σε έξι ημέρες, ενώ ο Παναθηναϊκός (που νίκησε πρώτη φορά εφέτος ομάδα του ΤΟΠ - 5 μετά από εννέα αναμετρήσεις) έδειξε πιο φρέσκος και παθιασμένος. Το προηγούμενο παιχνίδι του ήταν πριν από οκτώ ημέρες εναντίον του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο sport24