Στο Μάντσεστερ ο Μουρίνιο - Free Sunday
Στο Μάντσεστερ ο Μουρίνιο

Στο Μάντσεστερ ο Μουρίνιο

Οι "κόκκινοι διάβολοι" έκαναν γνωστό πως ο "special one" υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας ενώ υπάρχει και οψιόν για έναν χρόνο ακόμα ώστε να παραμείνει στο "Old Trafford" μέχρι το 2020.

"Ο Ζοζέ είναι απλά ο καλύτερος προπονητής ποδοσφαίρου αυτή τη στιγμή. Έχει κερδίσει τρόπαια στην Ευρώπη και έχει εμπνεύσει παίκτες και φυσικά γνωρίζει πολύ καλά την Premier League έχοντας κατακτήσει εδώ τρία πρωταθλήματα. Θα ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία και να τον καλωσορίσω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το ρεκόρ επιτυχίας του είναι ιδανικό για να πάει μπροστά το σύλλογο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Εντ Γούντγουορντ.

"Το να γίνω προπονητής στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μία ξεχωριστή τιμή για μένα. Είναι ένας σύλλογος γνωστός και θαυμαστός σε όλο τον κόσμο. Υπάρχει ένας ρομαντισμός γύρω του που καμία άλλη ομάδα δεν μπορεί να τον φτάσει. Ένιωθα πάντα μία αγάπη για το Old Trafford αφού έχει φιλοξενήσει μερικές σημαντικές αναμνήσεις της καριέρας μου και απολάμβανα πάντα μία καλή σχέση με τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ. Ανυπομονώ να είμαι ο προπονητής τους και να απολαύσω την υπέροχη στήριξή τους τα επόμενα χρόνια",  ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Μουρίνιο ως τεχνικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο του Μουρίνιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ηγεμονικό, κάθώς περίπου 6.000.000 λίρες είναι η αποζημίωση του Ολλανδού προκατόχου του στον πάγκο της ομάδας, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε και 4.000.000 λίρες στον Μουρίνιο εδώ και μερικούς μήνες (από τότε που απολύθηκε από την Τσέλσι), για να μην υπογράψει αλλού.