Αυστραλός surfer δαμάζει κύματα νύχτα κάτω από το Βόρειο Σέλας (video) - Free Sunday
Αυστραλός surfer δαμάζει κύματα νύχτα κάτω από το Βόρειο Σέλας (video)

Αυστραλός surfer δαμάζει κύματα νύχτα κάτω από το Βόρειο Σέλας (video)

Ο 35χρονος από το Penrith της Αυστραλίας αποφάσισε να παλέψει με τα παγωμένα κύματα, ενάντια σε όλα όσα έχει συνηθίσει κατά τις εξορμήσεις του ανά την υφήλιο.
Οι συνθήκες απείχαν πολύ από τις γραφικές και ηλιόλουστες μέρες τις οποίες έχει απολαύσει ο Fanning στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής του ζωής σε παγκόσμιους αγώνες surfing. Τελικά το κορυφαίο στιλ του τρεις φορές πρωταθλητή surfing, κάτω από τον εκθαμβωτικό νυχτερινό ουρανό με τα πράσινα φώτα, απαθανατίστηκαν από την φωτογραφική κάμερα των Νορβηγών Mats Andreassen Grimsæth και Emil Kjos Sollie, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με το αποτέλεσμα.

Ο Fanning δήλωσε για την εμπειρία του: "Το surfing κάτω από το Βόρειο Σέλας ήταν κάτι που θα θυμάμαι για πάντα. Το Βόρειο Σέλας «χόρευε» πάνω στον ουρανό. Το γύρισμα από μόνο του ήταν αρκετά περίπλοκο. Για δύο νύχτες στη σειρά, περιμέναμε να βγει αυτό το μοναδικό φως. Έτσι βρέθηκα μισοκοιμισμένος, να βάζω τη στολή μου και να πέφτω στα κύματα!
Όταν ξεκίνησε το γύρισμα, νόμιζα ότι δεν θα φανεί κάτι, αλλά είναι πραγματικά εντυπωσιακό αυτό που κατάφερε το crew να απαθανατίσει. Θεωρώ ότι είμαι τυχερός που είχα την ευκαιρία να κάνω κάτι τέτοιο. Είναι ένας άλλος κόσμος εδώ στη Νορβηγία".