Συνεχίζει με νίκη προς τον τίτλο η Λέστερ - Free Sunday
Συνεχίζει με νίκη προς τον τίτλο η Λέστερ

Συνεχίζει με νίκη προς τον τίτλο η Λέστερ

Μετά τη διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα επιστρέφουν στις επάλξεις και μπαίνουμε πλέον και… επίσημα στην τελική ευθεία για το φινάλε της σεζόν. Διανύουμε, λοιπόν, ίσως το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της ποδοσφαιρικής χρονιάς, μια και τώρα είναι η εποχή που κρίνονται τα πάντα ή, έστω, τα περισσότερα. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει συνολικά έξι παιχνίδια, πέντε από το πρόγραμμα της Κυριακής (03/04) και ένα από αυτό της Δευτέρας (04/04). Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Κερδίζει η Λέστερ
Ξεκινάμε από την Πρέμιερ Λιγκ και τον αγώνα Λέστερ - Σαουθάμπτον, στον οποίο θα πάμε με τη νίκη των «αλεπούδων» σε απόδοση 2.25. Ακόμη έναν «τελικό» έχει μπροστά της η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι, η οποία θέλει να παραμείνει έως το τέλος στην κορυφή της βαθμολογίας και να ολοκληρώσει το ποδοσφαιρικό «θαύμα» στο οποίο πρωταγωνιστεί. Το ματς κόντρα στους «αγίους» δεν θα είναι εύκολο, αλλά η Λέστερ μπορεί να το πάρει και να διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας από τις ομάδες που την καταδιώκουν.

Προβάδισμα η Χόφενχαϊμ
Περνάμε στην Μπουντεσλίγκα και την αναμέτρηση Χόφενχαϊμ - Κολωνία, με την επιλογή μας να είναι ο «άσος» σε απόδοση 2.40. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ανάγκη τους τρεις βαθμούς. Οι μεν γηπεδούχοι για να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού, οι δε φιλοξενούμενοι για να αυξήσουν τη διαφορά τους από αυτήν. Η Χόφενχαϊμ το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και οι αποδόσεις που δίνονται στο ενδεχόμενο να κερδίσει μόνο αδιάφορους δεν μπορούν να μας αφήσουν, έστω και αν απέναντί της έχει τη σκληροτράχηλη Κολωνία.

Παίρνει τον «τελικό» η Λεβάντε
Η επόμενη πρόταση έρχεται από το παιχνίδι χαρακτήρα «ο θάνατός σου, η ζωή μου», ανάμεσα στη Λεβάντε και τη Σπόρτινγκ Χιχόν, στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Τελευταίοι στη βαθμολογία οι γηπεδούχοι, προτελευταίοι οι φιλοξενούμενοι, με μόλις τρεις βαθμούς να τους χωρίζουν, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι πιθανότατα θα διεξαχθεί μια μεγάλη ποδοσφαιρική μάχη. Στοιχηματικά, θα στηρίξουμε τη Λεβάντε σε απόδοση 2.10, μια και στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της παρουσιάζεται περισσότερο σοβαρή από την αντίπαλό της, η οποία, επιπλέον, εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα αναποτελεσματική.

No Goal η Ίντερ
Επιλογή προκύπτει και από την Ιταλία και είναι το No Goal σε απόδοση 1.95 στον αγώνα Ίντερ - Τορίνο. Οι «νερατζούρι» είναι μια ομάδα της οποίας πρώτος στόχος είναι να μη δεχτεί γκολ και στη συνέχεια να πετύχει κάποιο τέρμα που θα της δώσει τη νίκη. Σε απόδοση 1.95, η συγκεκριμένη πρόταση έχει αξία, μια και βλέπουμε την Ίντερ να κερδίζει με σκορ 1-0, 2-0. Για το τέλος έχουμε κρατήσει δύο ακόμη προτάσεις. Στη Σούπερλιγκ θα πάμε με το «2 DNB» του ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα του Λεβαδειακού, σε απόδοση 2.35, ενώ από τη Γαλλία ξεχωρίζει στοιχηματικά το «διπλό» της Λυών, σε απόδοση 2.10, στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με τη Λοριάν.
Αυτές ήταν οι προτάσεις για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για τα πάντα γύρω από το Στοίχημα στο διαδίκτυο, αλλά και να βρίσκετε προτάσεις για Live Betting καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και εντός της εβδομάδας, τις ημέρες με έντονη στοιχηματική δράση.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
03/04
15:30 Λέστερ - Σαουθάμπτον 1 2.25
18:30 Χόφενχαϊμ - Κολωνία   1 2.40
19:00 Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα   2 (DNB)* 2.35
21:45 Ίντερ - Τορίνο   Νο Goal 1.95
22:00 Λοριάν - Λυών 2 2.10

04/04
21:30 Λεβάντε - Χιχόν 1 2.10

*Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας.

News Tips
*Την Κυριακή διεξάγεται ολόκληρη η 28η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, με τις 8 αναμετρήσεις να ξεκινούν στις 19:00. Ξεχωρίζουν οι αγώνες Πανιώνιος - ΠΑΟΚ, Ηρακλής - Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος - Παναιτωλικός.
*Αφαίρεση 3 βαθμών, 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 50.000 ευρώ ήταν η τιμωρία που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
*Σύμφωνα με τη βρετανική «Daily Mail», ο προπονητής της Σεβίλλης, Ουνάι Έμερι, βρίσκεται στο στόχαστρο της Σουόνσι.
*Μέχρι και τέσσερις μήνες αναμένεται να απουσιάσει από την ενεργό δράση ο Γάλλος αμυντικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο Αϊμερίκ Λαπόρτ, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.
*Την ανανέωση του συμβολαίου συνεργασίας του με την Μπορούσια Ντόρτμουντ αναμένεται να υπογράψει ο κεντρικός αμυντικός Ματς Χούμελς, σύμφωνα με την «Bild».
*Στην ανανέωση του συμβολαίου του με τη Ρόμα αναμένεται να προχωρήσει ο άλλοτε κεντρικός αμυντικός των ΑΕΚ και Ολυμπιακού Κώστας Μανωλάς. Βέβαια, για τον Έλληνα στόπερ ενδιαφέρονται αρκετές ακόμη ευρωπαϊκές ομάδες.
*Σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση βρίσκεται ο Μίτσελ στη Μαρσέιγ έπειτα από τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα. Είναι βέβαιο ότι ο Ισπανός θα αποχωρήσει στο φινάλε της σεζόν, ενώ δεν αποκλείεται η απομάκρυνσή του να επισπευστεί αν οι Μαρσεγιέζοι συνεχίσουν τις απογοητευτικές εμφανίσεις.

Seri Tips
*Χωρίς νίκη η ΑΕΚ στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας ματς της Σούπερλιγκ, δεν σκόραρε στα τρία (0-2-2). Αυτή την αγωνιστική φιλοξενείται από την Καλλονή.
*Αγνοεί τη νίκη ο Αστέρας Τρίπολης στις 7 τελευταίες αγωνιστικές, όπου πήρε μόλις τρεις πόντους (0-3-4), ενώ έμεινε «άσφαιρος» στις πέντε εξ αυτών. Την Κυριακή αναμετριέται με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.
*Η Γκλάντμπαχ επικράτησε από το ημίχρονο στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο πλαίσιο της Μπουντεσλίγκα.
*Η Νάπολι γνώρισε μόλις μία ήττα στα 15 τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα της Ιταλίας.
*Νικηφόρα με σκορ 1-0 τα 4/5 τελευταία ματς πρωταθλήματος της Λέστερ (φιλοξενεί τη Σαουθάμπτον).
*Η Εσπανιόλ έχει φύγει με το διπλό από τις τρεις τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Μάλαγα, σκοράροντας από δύο γκολ σε καθένα από τα τρία ματς.
*Μόνο νίκες για τη Σεβίλλη στα 16 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις (φιλοξενεί τη Σοσιεδάδ).
*Η Χιχόν (φιλοξενείται από τη Λεβάντε) έχει ηττηθεί στα 9/11 τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος (1-1-9).
*Οι δύο πιο «σφιχτές» ομάδες της Γαλλίας, δηλαδή Ναντ και Λιλ, αναμετριούνται στις 15:00. Οι γηπεδούχοι μετρούν 21/31 Under 2.5, ενώ οι φιλοξενούμενοι 25/31!
*Αήττητη η Μαρσέιγ στα τελευταία 11 εκτός έδρας ματς του Σαμπιονά (6-5-0).

Goal Tips
*Από πέντε σερί εντός έδρας No Goal προέρχεται ο Πανιώνιος. Αυτή την αγωνιστική υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.
*Από 7/8 εντός έδρας Under 2.5 γκολ προέρχεται ο Ηρακλής. Την Κυριακή υποδέχεται στο «Καυτανζόγλειο» τον Αστέρα Τρίπολης.
*Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (φιλοξενεί την Έβερτον) έχει δεχτεί μόλις επτά γκολ στα 14 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος.
*Τα 5/6 τελευταία γκολ της Αθλέτικ Μπιλμπάο επί της Γρανάδα σε επίπεδο Πριμέρα Ντιβιζιόν έχουν σημειωθεί από τον Αρίτζ Αντούριθ. Οι δύο ομάδες αναμετριούνται την Κυριακή στις 13:00.
*Ισοπαλίες με σκορ 0-0 τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος της Βιγιαρεάλ (φιλοξενείται από την Έιμπαρ).
*Στο Over 2.5 γκολ τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της Χόφενχαϊμ για το πρωτάθλημα. Αυτή την αγωνιστική φιλοξενεί την Κολωνία.
*Το Under 2.5 γκολ επιβεβαιώθηκε στα 6/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Αταλάντα για το ιταλικό πρωτάθλημα. Την Κυριακή υποδέχεται τη Μίλαν.
*Στο Under 2.5 γκολ τα 8/9 πιο πρόσφατα μας της Λάτσιο στη Serie A. Το μεσημέρι της Κυριακής αναμετριέται με τη Ρόμα στο ντέρμπι της «αιώνιας πόλης».
*Δέχτηκε γκολ η Λοριάν στα τελευταία 4/5 εντός έδρας παιχνίδια της. Αυτή την αγωνιστική φιλοξενεί τη Λυών, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται η 32η αγωνιστική της Ligue 1.