Νέες, μοναδικές καλοκαιρινές προσφορές στα μοντέλα της Nissan - Free Sunday
Νέες, μοναδικές καλοκαιρινές προσφορές στα μοντέλα της Nissan

Νέες, μοναδικές καλοκαιρινές προσφορές στα μοντέλα της Nissan

Με τις νέες, μοναδικές καλοκαιρινές προσφορές στα μοντέλα της Nissan οι υποψήφιοι αγοραστές αυτοκινήτου δεν έχουν καμία δικαιολογία για να μην επισκεφθούν μια έκθεση της μάρκας.

Συγκεκριμένα, η Nissan προσφέρει τα δημοφιλή PULSAR και QASHQAI με προνομιακό επιτόκιο χρηματοδότησης 5,9%, δυνατότητα μηδενικής προκαταβολής και διάρκεια αποπληρωμής από 12 έως 84 μήνες. Επιπροσθέτως και ειδικά για το QASHQAI, η Nissan «επιφυλάσσει» εκπλήξεις, με ξεχωριστές δελεαστικές επιλογές που σίγουρα θα… προβληματίσουν.

Παράλληλα, μοντέλα όπως τα X-TRAIL και NAVARA προσφέρονται σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές, ενώ και το ολοκαίνουριο MICRA είναι σίγουρο πως θα εκπλήξει ευχάριστα με τις διαθέσιμες εκδόσεις του, αλλά και το πακέτο τιμών που το συνοδεύει.

Οι συγκεκριμένες καλοκαιρινές προσφορές αφορούν συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων και ισχύουν μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Και επειδή όταν πρόκειται για ένα μοντέλο Nissan με τόσα προνόμια δεν χωρούν… δεύτερες σκέψεις, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφθούν τον πλησιέστερο επίσημο έμπορο Nissan ή το www.nissan.gr για να «διανύσουν» πολλά και συναρπαστικά καλοκαιρινά χιλιόμετρα!