Ποιο είναι το αυτοκίνητο που πουλιέται πιο γρήγορα από όλα; - Free Sunday
Ποιο είναι το αυτοκίνητο που πουλιέται πιο γρήγορα από όλα;

Ποιο είναι το αυτοκίνητο που πουλιέται πιο γρήγορα από όλα;

Μην ψάξετε να βρείτε κάποιο μοντέλο ενός αναγνωρισμένου και καταξιωμένου κατασκευαστή, μιας και το μοντέλο που παρουσίασε το ρεκόρ ταχύτητας πωλήσεων είναι το 01 της Lynk&Co, η οποία ιδρύθηκε μόλις πέρυσι, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα το πρώτο της μοντέλο.

Τώρα, ένα χρόνο μετά το Lynk&Co 01 είναι διαθέσιμο στην Κίνα και μέσα σε μόλις 2 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα κατέγραψε 6.000 προ-παραγγελίες στη διαδικτυακή πλατφόρμα της μάρκας, η οποία δίνει έτσι κι αλλιώς μεγάλη βαρύτητα στις online πωλήσεις. Μάλιστα για το σκοπό αυτό και προκειμένου η διαδικασία να μη γίνεται δύσκολη υπάρχουν εκδόσεις με προκαθορισμένο εξοπλισμό. Ταυτόχρονα υπάρχει και ένα δίκτυο 150 σημείων πώλησης στην αχανή Κίνα.

Τα αυτοκίνητα που προορίζονται για την Κινέζικη αγορά έχουν κινητήρες βενζίνης από τη Volvo -η Lynk&Co ανήκει στη Geely, που είναι η ιδιοκτήτρια και της σουηδικής εταιρείας- ενώ το πλαίσιο είναι ίδιο με αυτό του ολοκαίνουργιου XC40.

Οι τιμές του Lynk&Co 01 στην Κίνα κυμαίνονται από 24.200 έως 31.000 δολάρια και σύμφωνα με εκπροσώπους της μάρκας στην Ευρώπη θα είναι σημαντικά πιο ακριβό.