H Ford μήνυσε τον παλαιστή John Cena και ζητά 500.000 δολάρια. Διαβάστε το λόγο - Free Sunday
H Ford μήνυσε τον παλαιστή John Cena και ζητά 500.000 δολάρια. Διαβάστε το λόγο

H Ford μήνυσε τον παλαιστή John Cena και ζητά 500.000 δολάρια. Διαβάστε το λόγο

 

Ο John Cena είναι διάσημος αθλητής της πάλης WWE. Επίσης είναι και ένας από τους πολύ λίγους -μιλάμε για 250 το χρόνο- που επιλέχθηκαν από τη Ford με πολύ αυστηρά κριτήρια για να αποκτήσουν το σούπερ σπορ μοντέλο της τo GT.

Ο Cena ήταν πολύ χαρούμενος για την επιλογή του, έκανε αναρτήσεις και στα social media, υπέγραψε, όπως και οι άλλοι τυχεροί, τη σύμβαση που δεν του επέτρεπε να το πουλήσει πριν περάσει διετία από την απόκτησή του -το παρέλαβε τον περασμένο Ιανουάριο και όλα θα ήταν όμορφα και ωραία αν….

Αν δεν έγραφε τη σύμβαση που είχε υπογράψει στα παλιά του τα παπούτσια και αν δεν πουλούσε το GT, φυσικά με καπέλο, προκειμένου να καλύψει κάποια έξοδά του. Η δικαιολογία αυτή δεν έπεισε κανένα και φυσικά η όλη εξέλιξη δεν άρεσε καθόλου στη Ford. H οποία κατηγορεί τον παλαιστή πως καταπάτησε τη συμφωνία για να πετύχει μεγάλο κέρδος, καθώς και πως πλήττει το κύρος της ως εταιρεία καθώς και την αξία του αυτοκινήτου της.

Ο Cena ζήτησε δημόσια συγνώμη, δέχθηκε την πρόταση της Ford να αγοράσει πίσω το GT, αλλά τελικά η επιστροφή του αυτοκινήτου δεν προχώρησε και η υπόθεση οδηγείται στα δικαστήρια, με την εταιρεία να ζητά ως αποζημίωση μισό εκατομμύριο δολάρια. Εννοείται πως όλα αυτά γίνονται και για να αποθαρρυνθούν και οι άλλοι ιδιοκτήτες του GΤ να το πουλήσουν αποκομίζοντας σημαντικό οικονομικό όφελος.