Αυτή είναι η πρωτότυπη αγωνιστική Toyota Supra! - Free Sunday
Αυτή είναι η πρωτότυπη αγωνιστική Toyota Supra!

Αυτή είναι η πρωτότυπη αγωνιστική Toyota Supra!

 

Όπως ήταν αναμενόμενο η ιαπωνική εταιρία παρουσίασε στην Γενεύη μία πρωτότυπη Supra βαμμένη στα αγωνιστικά χρώματα της μάρκας. Ουσιαστικά το πρωτότυπο αγωνιστικό που παρουσιάστηκε θα αποτελέσει την βάση για το νέο σπορ κουπέ της Toyota που θα επαναφέρει την βαριά ονομασία Supra.

Όπως μπορείτε να δείτε το GR Supra Racing Concept έχει όλα τα καλά ενός αγωνιστικού πίστας όπως μία τεράστια πίσω φτερούγα, ζάντες της BBS, αγωνιστική εξάτμιση, φρένα της Brembo Racing και πολλά στοιχεία στο εσωτερικό της OMP.

Με πίσω κίνηση και τον κινητήρα μπροστά το πρωτότυπο μοντέλο που παρουσιάστηκε στην ελβετική έκθεση είναι ο πρόλογος της νέας Supra. Το μήκος φτάνει τα 4,574 μέτρα, το πλάτος τα 2,048 και το ύψος τα 1,23 όταν το μεταξόνιο είναι στα 2,47 μέτρα.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλα επίσημα στοιχεία πέρα από το ότι θα αποτελεί συμπαραγωγή με τη νέα BMW Z4. Εδώ οι φήμες κάνουν λόγο για μία εξακύλινδρη έκδοση στα 345 άλογα με 0-100 στα 3,8 δλ. (θα υπάρξει και ισχυρότερη με πάνω από 400), καθώς και για μία δίλιτρη turbo στα 200 άλογα.