Το Audi A4 ανανεώνεται - Free Sunday
Το Audi A4 ανανεώνεται

Το Audi A4 ανανεώνεται

Έκθεση εικόνων

Στη νέα του εκδοχή το A4 αποκτά επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες μπροστά και πίσω, καθώς και ένα πιο εμφατικό εμπρός μέρος για τα επίπεδα εξοπλισμού και στυλ design και sport. Με τονισμένους αεραγωγούς, αλλά και ζάντες νέας σχεδίασης (διάσταση από 16 έως και 19 ίντσες) προκειμένου να δημιουργείται μια πιο σπορτίφ εικόνα.

Η οποία είναι ακόμα πιο έντονη στην S-Line, που με τη σειρά της έχει διαφορετικούς, ακόμα πιο επιθετικούς προφυλακτήρες. Ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού διαφοροποιείται και η μάσκα Singleframe.

Καινούργια προσθήκη στη γκάμα είναι το επίπεδο εξοπλισμού και στυλ S line Competition, που ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά από το λογότυπο της Audi στις πίσω πόρτες και στη συνέχει και από κάποιες λεπτομέρειες, που στο Avant π.χ. περιλαμβάνουν και πίσω αεροτομή αλά RS. Αντίστοιχα στοιχεία υπάρχουν και στο εσωτερικό του, που εμφανίζει μικρής έκτασης αλλαγές και ακόμα πιο εξελιγμένο σύστημα infotainment. Σε συνδυασμό με μια διευρυμένη γκάμα συστημάτων υποβοήθησης.

Η γκάμα των κινητήρων θα ξεκινά πλέον από τα 1.500 κυβικά, ενώ όλα τα σύνολα θα είναι ήπια υβριδικά (mild hybrid). Η διάθεση του ανανεωμένου Audi A4 στη χώρα μας αναμένεται να ξεκινήσει από το φθινόπωρο.