Οι νέες τεχνολογίες της Nissan - Free Sunday
Οι νέες τεχνολογίες της Nissan

Οι νέες τεχνολογίες της Nissan

Η Nissan, στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, στα πλαίσια παρουσίασης του νέου Micra, παρουσίασε και τις προηγμένες τεχνολογίες που ξεχωρίζουν στα μοντέλα της. 

Intelligent Drive & Intelligent Power
Αποτελώντας την αιχμή του δόρατος στο ντεμπούτο του συστήματος ProPILOT της Nissan που ενσωματώθηκε στο minivan Serena στην Ιαπωνία, η Nissan έχει προγραμματίσει την Πανευρωπαϊκή πρεμιέρα της Intelligent Drive (έξυπνης οδήγησης) τεχνολογίας, με το νέο Nissan QASHQAI το επόμενο έτος.
Με την τεχνολογία Intelligent Power (έξυπνη ενέργεια) και έχοντας ως αφετηρία την παραγωγή του παγκοσμίως best-seller αμιγώς ηλεκτροκίνητου οχήματος LEAF, η Nissan πρωτοπορεί με εφαρμογές αιχμής που αφορούν τις τεχνολογίες ηλεκτροκίνητων οχημάτων (EV).

Intelligent Integration
H Νissan σε συνεργασία με την Eaton, αλλάζει εντελώς τον χάρτη στην τεχνολογία των μπαταριών EV, δημιουργώντας την οικιακή μονάδα αποθήκευσης ενέργειας με την ονομασία xStorage και ενώνει τις δυνάμεις της με την Enel, σχετικά με τις δοκιμές της τεχνολογίας παροχής ενέργειας από το όχημα προς το δίκτυο στη Δανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.
Ως παράδειγμα της συγκεκριμένης τεχνολογίας αιχμής, το περίπτερο της Nissan στο Παρίσι. τροφοδοτείται με ενέργεια εν μέρει από το Nissan LEAF, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές μεθόδους φόρτισης με βιοκατεύθυνση, ούτως ώστε να προσφέρει την ενέργεια στον εκθεσιακό χώρο!