Ποια εταιρία βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία εμπορικά σήματα της υφηλίου; - Free Sunday
Ποια εταιρία βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία εμπορικά σήματα της υφηλίου;

Ποια εταιρία βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία εμπορικά σήματα της υφηλίου;

Η Interbrand ο κορυφαίος οργανισμός στην αξιολόγηση εταιρικών σημάτων, κατάταξε τη Nissan στο no 43, ως το πιο πολύτιμο εμπορικό σήμα στον κόσμο, σημειώνοντας αύξηση σε σχέση με την περσινή της κατάταξη (που βρισκόταν στην 49η θέση).

Με την αξία του εμπορικού της σήματος να εκτοξεύεται πάνω από τα 11 δισεκατομμύρια δολάρια, η Nissan κατετάγη ως η 4η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα στον κόσμο.

nissan_interbrand_660

Πως το πέτυχε αυτό; 
Η αναγνώριση αυτή αντικατοπτρίζει τις συνεχιζόμενες προσπάθειες της Nissan στην επίτευξη υψηλών αποτελεσμάτων, με διαρκή αύξηση της προβολής του εμπορικού της σήματος. Ο ενεργός ρόλος της Nissan στην οικοδόμηση ενθουσιασμού για την μάρκα γίνεται αντιληπτός, τόσο από τη διευρυμένη απήχηση του σχεδίου Ευφυούς Κινητικότητας (Intelligent Mobility) για ασφαλέστερη οδήγηση, όσο και από την αύξηση της αναγνωρισιμότητας του σήματος μέσω διάφορων χορηγιών υψηλού προφίλ, όπως στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο για το 2016, αλλά και στο UEFA Champions League.

Η μεθοδολογία της Interbrand για την τελική επιλογή, εστιάζει στις εν εξελίξει επενδύσεις και στη διαχείριση του brand ως μέρος του ενεργητικού της φίρμας, λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές επιδόσεις, την βαρύτητα της μάρκας στη διαδικασία λήψης απόφασης αγοράς από τον καταναλωτή, καθώς και τη δύναμη του brand στον παγκόσμιο επιχειρηματικό χάρτη.