Τέρμα γκάζι με Abarth 124 Spider! - Free Sunday
Τέρμα γκάζι με Abarth 124 Spider!

Τέρμα γκάζι με Abarth 124 Spider!

«Τέρμα γκάζι πατάει» ο Βρετανός φωτογράφος Rankin, που σε συνεργασία με το Hunger Magazine, δημιουργεί μοναδικό ψηφιακό περιεχόμενο με αφορμή το λανσάρισμα του Abarth 124 Spider. Το μοντέρνο 360 project περιλαμβάνει μια online ταινία, φωτογραφικό υλικό και μια μίνι σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο “The Detour”. Η καμπάνια έκανε πρεμιέρα στο HungerTV.com στις 6 Οκτωβρίου και θα τρέξει μέχρι τα Χριστούγεννα, σε συνέχεια του teaser που ετοίμασε ο Rankin και προβλήθηκε στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι στις 29 Σεπτεμβρίου.
Ο δημοφιλής φωτογράφος δήλωσε: "Η Abarth προσέγγισε το Hunger σε αναζήτηση κάτι πιο ριζοσπαστικού σε σχέση με τις συνήθεις καμπάνιες. Παρόλο που ανήκουν σε διαφορετικούς τομείς, οι δύο μάρκες ταιριάζουν απόλυτα, χάρη στο μοντέρνο, κεφάτο και φιλόδοξο κοινό τους.
Χάρη στο εσωτερικό studio, τους παραγωγούς, τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους μας, μπορέσαμε να δημιουργήσουμε ένα πολυεπίπεδο project κάτω από την ίδια ομπρέλα. Η μάρκα μας έδωσε την απόλυτη ελευθερία να 'ζωντανέψουμε' τα αυτοκίνητά της, μέσα από χαρούμενους και ασυνήθεις τρόπους, αφήνοντάς τα στα χέρια μας μέχρι τελικής πτώσης"...
Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο κάνοντας κλικ εδώ!