Tο νέο Suzuki S-Cross facelift - Free Sunday
Tο νέο Suzuki S-Cross facelift

Tο νέο Suzuki S-Cross facelift

Το νέο SUV βρίσκεται στη χώρα μας εδώ και περίπου ένα μήνα και κερδίζει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά.
Το αναβαθμισμένο μοντέλο της Suzuki, είναι εξοπλισμένο με νέους turbo κινητήρες βενζίνης BoosterJet 1.0 και 1.4 λίτρων με τεχνολογία άμεσου ψεκασμού, σε αντικατάσταση του υπάρχοντα βενζινοκινητήρα 1.600 κ. εκ..

Σχεδίαση:
Στον τομέα της σχεδίασης, το ανανεωμένο S-Cross έχει δεχθεί σημαντικές αλλαγές κυρίως στο εμπρός μέρος, όπου διακρίνονται η νέας σχεδίασης μάσκα, ο νέος προφυλακτήρας και τα ανανεωμένα φωτιστικά σώματα.
Νέας σχεδίασης είναι και οι ζάντες αλουμινίου, και τα πίσω φωτιστικά σώματα. Οι αισθητικές αλλαγές είναι τόσο εκτενείς που το ανανεωμένο S-Cross θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως νέο μοντέλο.

Εξωτερικά:
Η μάσκα νέας σχεδίασης που διαθέτει το νέο μοντέλο ενισχύει την δυναμική εικόνα του μοντέλου. Νέα δυναμικού σχήματος φωτιστικά σώματα τύπου LED, κομψά πίσω φώτα LED, νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και πλούσιος εξοπλισμός σε νέα χρώματα αμαξώματος.
Η πανοραμική ηλιοροφή, με διπλή συρόμενη γυάλινη επιφάνεια, δίνει ιδιαίτερα μεγάλο άνοιγμα με απαράμιλλη θέα.

suzuki_scross_front_660

Εσωτερικά:
Το ανανεωμένο εσωτερικό του S-Cross προσφέρει μια αίσθηση άνεσης και ελευθερίας η οποία ενισχύεται από την εργονομία σχεδίασης του μοντέλου και προσφέρει συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας.
Όλα όσα χρειάζεται ένας επιβάτης βρίσκονται στην ειδική κονσόλα στην οροφή με φωτισμό ανάγνωσης, αναδιπλούμενη θήκη γυαλιών ηλίου, συρόμενο κεντρικό υποβραχιόνιο , κεντρικό ντουλαπάκι με θύρα USB, ποτηροθήκες για τους πίσω επιβάτες, και πληθώρα εργονομικών επιλογών.
Ακόμα και με πέντε επιβάτες, το S-Cross έχει διαθέσιμα 430 λίτρα χώρου αποσκευών, ενώ εξασφαλίζει ακόμη περισσότερο χώρο, διπλώνοντας τη διαιρούμενη 60:40 πλάτη του πίσω καθίσματος. 

scross_inside_660

Κινητήρες:
Τα κινητήρια σύνολα που εφοδιάζουν το ανανεωμένο S-CROSS προσφέρουν μια πληθώρα επιλογών στον υποψήφιο πελάτη.
Το ανανεωμένο S-Cross εξοπλίζεται με τους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες βενζίνης άμεσου ψεκασμού BoosterJet 1,0 (112 ίππων) και 1,4 λίτρων (140 ίππων), οι οποίοι καλύπτουν τις αντιρρυπαντικές προδιαγραφές Euro 6.
Ενδεικτικά, οι τιμές του 2κίνητου S-Cross (1.0 GL, 112 PS) ξεκινούν από 16.000 ευρώ.