Το εσωτερικό του Audi Q2 - Free Sunday
Το εσωτερικό του Audi Q2

Το εσωτερικό του Audi Q2

Οι προηγμένες τεχνολογίες και οι πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης, αποτελούν μερικά από τα πλεονεκτήματα του νέου Q2 απέναντι στον ανταγωνισμό.
Συγκεκριμένα, διατίθεται με κομψή σχεδίαση σε 12 ιδιαίτερα χρώματα, με φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, με νέας σχεδίασης εμπρός προστατευτική μάσκα σε οκταγωνικό σχήμα, γραμμή οροφής «coupé» σχεδίασης με την κολόνα C να είναι διαθέσιμη σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις, καθώς και στο χρώμα του αμαξώματος.

audi_Q2_wheel

Στο νέο Audi Q2, προσφέρονται και επιλογές όπως διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού στο ταμπλό σε 6 διαφορετικές αποχρώσεις και σε 4 διαφορετικά ανάγλυφα, ιδιαίτερα πακέτα φωτισμού στις εμπρός θύρες, χρωματιστές διακοσμητικές λωρίδες φωτισμού στο ταμπλό και στο χώρο γονάτων κ.α.

Τεχνολογικά, το νέο Audi Q2 είναι πλήρως εξοπλισμένο προσφέροντας έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων (Virtual Cockpit - οθόνη LCD 12,3') με γραφικά υψηλής ανάλυσης, head-up display με αναλυτικές πληροφορίες και ενδείξεις στο ύψος του βλέμματος του οδηγού για ασφαλέστερη οδήγηση, navigation plus με οθόνη 8,3 ιντσών, online ενημέρωση χαρτών (LTE) σε πραγματικό χρόνο και χειριστήριο αφής.