Το Grand Tour ξεπέρασε τα νούμερα του GoT - Free Sunday
Το Grand Tour ξεπέρασε τα νούμερα του GoT

Το Grand Tour ξεπέρασε τα νούμερα του GoT

Το γνωστό τρίδυμο της πιο επιτυχημένης σειράς επεισοδίων αυτοκινήτου στον πλανήτη, του γνωστού πρώην Top Gear, επέστρεψε ως The Grand Tour και κάνει θραύση.

Η πρώτη εκπομπή που προβλήθηκε κόστισε 3,2 εκατομμύρια δολάρια και είναι η πιο ακριβή παραγωγή που έχει προβληθεί μέσω του Amazon.
Για να παρακολουθήσει κανείς το πρώην Top Gear τρίο, μέσω του Amazon Prime, θα πρέπει να πληρώνει ετήσια συνδρομή 99 δολάρια ή 10,99 δολάρια το μήνα και έτσι θα μπορεί να βλέπει όλες τις εκπομπές τους ως The Grand Tour.
Εκτός και εάν προτιμήσει τον... παράνομο δρόμο. 

Όπως όλες οι σειρές και επεισόδια, έτσι και αυτά του The Grand Tour, υπάρχουν παράνομα για downloading μέσω διαφόρων sites και torrents. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, καταγράφηκαν 7,9 εκατομμύρια παράνομες λήψεις του πρώτου επεισοδίου The Grand Tour, κατατάσσοντάς το πρώτο στα νούμερα ξεπερνώντας σειρές θρύλους όπως οι Game of Thrones, The Walking Dead και Westworld. Η Amazon με τις παράνομες λήψεις μόνο του πρώτου από τα τέσσερα μέχρι σήμερα επεισόδια έχει χάσει περίπου 4 εκατομμύρια δολάρια...