Πρόχειροι στη σκευωρία, ανίκανοι στη διαχείριση της - Free Sunday
Πρόχειροι στη σκευωρία, ανίκανοι στη διαχείριση της

Πρόχειροι στη σκευωρία, ανίκανοι στη διαχείριση της

 Αναποφάσιστος δείχνει ο ΣΥΡΙΖΑ ποιο να είναι το επόμενο βήμα στην υπόθεση NOVARTIS.

Προχθές είχε διαρρεύσει ότι χθες η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ θα πρότεινε σύσταση κοινοβουλευτικής διερεύνησης. Δεν το έκανε.

Χθες το Μαξίμου απάντησε στον πρόεδρο της ΝΔ, η Δικαιοσύνη, δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την αναζήτηση της αλήθειας.

Προφανώς δεν έχουν αποφασίσει ακόμη αν τους βολεύει η βουλή ή τα δικαστήρια.

Γιαυτό μας είπαν ότι όταν καταλήξουν θα συνεδριάσει εκ νέου το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεδρίασε και χθες για να αποφασίσει.

Δηλαδή έχουν αναστατώσει την ζωή της χώρας, έχουν βγάλει στη σέντρα τους πολιτικούς αντιπάλους αλλά δεν έχουν αποφασίσει ακόμη τι θα κάνουν μετά;

Αυτό είναι ένα βασικό πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ. Οι σχεδιασμοί του είναι ρηχοί και τους φτιάχνουν χωρίς να παίρνουν υπόψη ότι υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που καθορίζουν το τοπίο εκτός από τις επιθυμίες του. 'Έτσι ο επαναπροσανατολισμός, όταν κάτι δεν πάει καλά, είναι δύσκολος γιατί η σκέψη τους δεν είναι σύνθετη με αποτέλεσμα να προχωρούν «βλέποντας και κάνοντας».

Προφανώς στο «μεγαλύτερο σκάνδαλο από ιδρύσεως ελληνικού κράτους», πολλά δεν πήγαν καλά. Αλλά το χειρότερο είναι ότι στην εξυπηρέτηση αυτών των σχεδιασμών ενέπλεξαν και εξέθεσαν άνθρωποι που έχουν την ευθύνη της υπογραφής τους. Και τώρα καταλαβαίνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν θα τους απονείμει το μετάλλιο του αγωνιστή κατά της διαπλοκής, αλλά είναι αμφίβολο αν θα τους καλύψει.

«Αξιολογούνται τόσο τα στοιχεία, όσο και η αξιοπιστία των μαρτύρων για την υπόθεση της Novartis»”, είπε χθες το βράδυ, ο Υπουργός Δικαιοσύνης.

Είναι πρόχειροι στο στήσιμο της σκευωρίας και ανίκανοι στην διαχείριση της!

Όπως λέει ο Σέξπιρ, είναι μεγάλη η σκηνή, μικροί οι ηθοποιοί...