Οι συμπτώσεις ΣΥΡΙΖΑ - Αντώναρου - Free Sunday
Οι συμπτώσεις ΣΥΡΙΖΑ - Αντώναρου

Οι συμπτώσεις ΣΥΡΙΖΑ - Αντώναρου

Αναμένω από τον κ. Μητσοτάκη που ευαγγελιζόταν νέα ήθη να ζητήσει την άμεση σύγκληση των αρμοδίων οργάνων του κόμματος καθώς και να καταθέσει πλήρως δικαιολογημένο σχετικό αίτημα.”, σχολίασε, μετά την απόφαση του προέδρου της ΝΔ για διαγραφή του από κόμμα, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος.

Κοινώς, δηλαδή, ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να αποδεικνύει ότι έχει “νέα ήθη” με βάση την άποψη που ο κ. Αντώναρος έχει για το ήθος. Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος πρέπει να έχει το απόλυτο “ηθόμετρο”.

Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διαστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του καθε μέρα που περνάει οτι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.”

Αυτό είναι το ήθος του κ.Αντώναρου με δικά του λόγια.

Προφανώς έχει άποψη περί ήθους a la carte.

Αλλά έχει και άποψη για τις κομματικές υποχρεώσεις a la carte.

Σέβεται τις διαδικασίες a la carte.

Αυτό το a la carte κόμμα, στο οποίο προσβλέπει ο κ. Αντώναρος, είναι το κόμμα που θα χάνει από τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Δηλαδή από τον ΣΥΡΙΖΑ, τις επιδιώξεις του οποίου για χρηματοδότηση των έργων των δήμων μέσω δανείων από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, προώθησε με εξαιρετική συνέπεια.

Αυτή είναι μία σύμπτωση, Αντώναρου -ΣΥΡΙΖΑ, η άλλη είναι ότι έχουν “κοινές πολιτικές αντιπάθειες”.

Τον Άδωνι, τον Σαμαρά, τον Μητσοτάκη...