Ο Τσίπρας καθοδηγεί την ρητορεία περί "ακροδεξιάς ΝΔ" - Free Sunday
Ο Τσίπρας καθοδηγεί την ρητορεία περί "ακροδεξιάς ΝΔ"

Ο Τσίπρας καθοδηγεί την ρητορεία περί "ακροδεξιάς ΝΔ"

 "Παραμενω στη ρήση Καραμανλή, δεν συνεργάζομαι με τα άκρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθώ στον ίδιο χώρο άσκησης εξουσίας με τον Βορίδη και τον Άδωνι", είπε προσφάτως ο Πάνος Καμμένος.

“ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟ 2015 ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ. Γιατί ακριβως δεν ήθελα να είμαι συνυποψήφιος με ακροδεξιά στοιχεία”, είπε χθες ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Η σύμπτωση των δύο στο επιχείρημα περί της ακροδεξιάς ΝΔ, είναι ενδιαφέρουσα, αλλά δυστυχώς για αυτούς, δεν αποτελεί ιδεολογικό επιχείρημα. Δεν αποτελεί σχολιασμό ή κριτική στις πολιτικές θέσεις της ΝΔ.

Είναι το πολιτικό επιχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη ΝΔ, για να καλύψει τη δική του συνεργασία με ένα κόμμα, το οποίο στην Ευρώπη είναι καταχωρισμένο στην ακροδεξιά, όπως δεν δίστασε να πει ο ίδιος ο πρόεδρος Γιούνκερ.

Η ρητορεία περί ακροδεξιάς ΝΔ δεν διευκολύνει απλώς τον ΣΥΡΙΖΑ να χρησιμοποιεί έναν εύκολο αφορισμό για τον κύριο πολιτικό του αντίπαλο.

Είναι πολιτική συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο δήθεν φιλελεύθερος κ. Μητσοτάκης απέδειξε, για άλλη μια φορά, ότι έχει παραδώσει τα κλειδιά της ΝΔ στην ακροδεξιά συνιστώσα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης», σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ στις 24 Ιανουαρίου με αφορμή τη θέση της ΝΔ για το συλλαλητήριο.

Αυτή τη γραμμή έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τη διαχείριση της ΝΔ.

Το Μαξίμου έχει το πολιτικό copyright, όλοι οι άλλοι είναι πολιτικά ηχεία της. Εν γνώσει τους!