Νίκη Τσίπρα, οι εσωτερικές αντιπαραθέσεις στο Κίνημα Αλλαγής - Free Sunday
Νίκη Τσίπρα, οι εσωτερικές αντιπαραθέσεις στο Κίνημα Αλλαγής

Νίκη Τσίπρα, οι εσωτερικές αντιπαραθέσεις στο Κίνημα Αλλαγής

Μία έντονη αντιπαράθεση βρίσκεται σε εξέλιξη στους κόλπους του Κινήματος Αλλαγής ανάμεσα στον Σταύρο Θεοδωράκη και την Φώφη Γεννηματά.

Ο κ.Θεοδωράκης δείχνει να επηρεάζεται πλέον περισσότερο από το εναπομείναν ΠΟΤΑΜΙ το οποίο ποτέ δεν ήταν θετικό στην προσέγγιση με το ΠΑΣΟΚ, ακόμη και εκείνο το αναγεννημένο, στις διαδικασίες εκλογής ηγεσίας του οποίου συμμετείχε.

Οι εσωτερικές αντιπαραθέσεις που απειλούν το κίνημα αλλαγής αποτελούν νίκη του κ.Τσίπρα και της στρατηγικής του Μεγάρου Μαξίμου, η οποία ως απάντηση στην δική της αδυναμία να μείνει σε υψηλά ποσοστά, έχει θέσει ως στόχο την πολυδιάσπαση των αντιπάλων της έτσι ώστε να μπορεί να συγκρίνεται μαζί τους.

Η ύπαρξη ενός ισχυρού πόλου στον χώρο της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας έδειχνε να αποτελεί σοβαρή απειλή για τον ΣΥΡΙΖΑ, διότι θα μπορούσε να είναι ο πόλος υποδοχής των δυσαρεστημένων πρώην ΠΑΣΟΚων ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο επόμενος στόχος του είναι η δημιουργία σοβαρού σχήματος στα δεξιά της ΝΔ, το οποίο να πριονίσει τους δεξιούς ψηφοφόρους.

Έδω έχει αποτύχει παταγωδώς. Η προσπάθεια όμως συνεχίζεται