Μα, ο Σκουρλέτης είναι καλός άνθρωπος! - Free Sunday
Μα, ο Σκουρλέτης είναι καλός άνθρωπος!

Μα, ο Σκουρλέτης είναι καλός άνθρωπος!

O κ.Πάνος Σκουρλέτης προφανώς είναι ένας καλός άνθρωπος. Αλλά κατά σύμπτωση, καλοί άνθρωποι πρέπει να ήταν και πολλοί προκάτοχοι του, ως πολιτικοί προϊστάμενοι της αστυνομίας.

Κι επειδή είναι καλός άνθρωπος, επιστρέφει πίσω τις πινακίδες που η τροχαία είχε αφαιρέσει απο αυτοκίνητα, οι οδηγοί των οποίων είχαν κάνει διάφορες παραβάσεις.

Κατά σύμπτωση, την ίδια άποψη είχαν και πολλοί προκάτοχοι του.

Δεν τις επιστρέφει άνευ λόγου και αιτίας αλλά για να διευκολύνει την έξοδο του Δεκαπενταύγουστου.

Άρα η Παναγία ουσιαστικά ακυρώνει τις κλήσεις που έχουν ως αποτέλεσμα την αφαίρεση πινακίδων.

Κάποια στιγμή, ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ως Υπουργός δημόσιας τάξης είχε αποφασίσει να μην επιστρέφονται ποτέ και για κανένα λόγο οι πινακίδες. Ούτε για δεκαπενταύγουστο, ούτε για γενέθλια, ούτε για ονομαστική εορτή. Και μας είχε διαβεβαιώσει οτι η απόφαση θα τηρηθεί

Έκανε λάθος! Διότι οι διάδοχοι του έκαναν την απόφαση διάτρητη και σήμερα, περίπου καμιά 20αριά χρόνια μετά, η απόφαση του κ. Χρυσοχοϊδη μοιάζει μείζων εκσυγχρονιστική μεταρρύθμιση.

Οι αποφάσεις τύπου πινακίδων, δείχνουν ότι τον εκσυγχρονισμό του ελληνικού κράτους, πριν από τα μνημόνια και τις περικοπές, έχει αποκλείσει η πελατειακή νοοτροπία των πολιτικών στελεχών που το διοικούν και που θέλουν να διοικούν με κανόνες που βάζουν κάθε φορά οι ίδιοι, όπως τους βολεύει.

Είτε είναι η εφαρμογή των μνημονίων, είτε η αφαίρεση των πινακίδων για τροχαίες παραβάσεις.

Αυτό είναι το πρόβλημα!

Θα ήταν προτιμότερο, ο κ.Σκουρλέτης να αποφάσισει να καταργήσει την αφαίρεση των πινακίδως ως ποινή, αλλά μετά πως θα έδειχνε το ανθρώπινο πρόσωπο του, επιστρέφοντας τες;

Αν ο κ.Σκουρλέτης θέλει να κάνει δημόσιες σχέσεις με την κοινωνία, έχει διαλέξει τον πιο γελοίο τρόπο.