Η κυβέρνηση καταγγέλλει την "ακροδεξιά", ο Ρουβίκωνας κατονομάζει τους "ακροδεξιούς" - Free Sunday
Η κυβέρνηση καταγγέλλει την "ακροδεξιά", ο Ρουβίκωνας κατονομάζει τους "ακροδεξιούς"

Η κυβέρνηση καταγγέλλει την "ακροδεξιά", ο Ρουβίκωνας κατονομάζει τους "ακροδεξιούς"

Μία παρέμβαση στην αυστριακή πρεσβεία έκανε ο Ρουβίκωνας. Για να καταδείξει τη βαρβαρότητα του δωδεκάωρου εργασίας που προσφάτως θέσπισε η αυστριακή κυβέρνηση.

Αν η αυστριακή κυβέρνηση υποχωρήσει και καταργήσει το δωδεκάωρο, οι εργαζόμενοι στην Αυστρία, δεν θα ξέρουν αν το οφείλουν στον Ρουβίκωνα που πέταξε τρικάκια στην πρεσβεία τους στην Αθήνα, ή στην Αχτσιόγλου που απάντησε πολύ ψυχρά στην πρόσκληση της αυστριακής ομολόγου της, ακριβώς επειδή είχε εισηγηθεί το δωδεκάωρο.

Τον μόνο που εξυπηρετεί η επίθεση στην Αυστριακή πρεσβεία, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ διότι εξυπηρετεί την ανόητη ρητορεία του περί ακροδεξιάς στροφής της Ευρώπης.

Την οποία ρητορεία αποφεύγει ομως να χρησιμοποιήσει ως κυβέρνηση, για την οποία η ακροδεξιά καταδεικνύεται από συμβολισμούς και όχι κατονομάζοντας αυτούς που κάνουν την στροφή.

Η κυβέρνηση καταγγέλλει την ακροδεξιά, αλλά δεν κατονομάζει κανέναν ακροδεξιό.

Αυτό το αφήνει στον Ρουβίκωνα για να μάθει η ελληνική κοινωνία ποιους εννοεί στους αριστερούς χρησμούς της

Σε κάθε περίπτωση, όσο η διαφορά ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Αυστρία είναι ότι στην Αυστρία θεσπίζεται η ευελιξία του δωδεκαώρου, και οι κανόνες αυτής της ευελιξίας τηρούνται με ανεργία στο 5%, ενώ στην Ελλάδα θεσπίζεται το τετράωρο για να είναι στην ευγενή προαίρεση του εργοδότη, η τήρηση του και η ανεργία να είναι στο 20% η κυρία Αχτσιόγλου θα πρέπει να είναι προσεκτική όταν μιλάει.

Διότι την ατζέντα του ο Ρουβίκωνας την φτιάχνει από τα θέματα που αναδεικνύουν τα μέσα ενημέρωσης.

Την ίδια στιγμή, η Βιέννη ανακηρύσσεται κορυφαία πόλη να ζεις στον κόσμο ενώ η Αθήνα είναι στην 72η θέση.