Πολιτικά αφελής ή με άγνοια κινδύνου; - Free Sunday
Πολιτικά αφελής ή με άγνοια κινδύνου;

Πολιτικά αφελής ή με άγνοια κινδύνου;

Η κυρία Παπακώστα είτε είναι αφελής, είτε έχει άγνοια κινδύνου. Από τις συνεντεύξεις της των τελευταίων ημερών, λίγες ημέρες δηλαδή μετά από την ανάληψη των καθηκόντων της προκύπτει μία σαφής αποστασιοποίηση της από την κυβέρνηση σε ένα από τα πιο σημαντικά διαχρονικά θέματα.

Την διαχείριση των ακτιβισμών.

Η κυρία Παπακώστα επέκρινε τον πρόεδρο της βουλής, για το ότι τους έστειλε στο σπίτι τους με το περιπολικό και τον προκάτοχο της για το ότι δεν τους έστειλε τον λογαριασμό των καταστροφών.

Η νέα υφυπουργός προστασίας του Πολίτη είναι παλιά στην πολιτική και πρέπει να γνωρίζει ότι όταν στην κυβερνητική διαχείριση, η πολιτική βούληση δεν είναι συνολική, είναι αδύνατο να εφαρμοστεί πολιτική. Και είναι απίθανο να μην έχει καταλάβει ότι η κυβερνητική πολιτική στην διαχείριση ων ακτιβισμών είναι αυτή που ακολουθούσε ο προκάτοχος της και είχε χαρακτηριστεί επιτυχής.

Αυτά τα οποία είπε χθες, θα την στοιχειώνουν για πολύ καιρό. Πιθανόν να νομίζει ότι διοικεί μεραρχίες αστυνομικών, όπως ο Χίτλερ μετακινούσε μεραρχίες στρατιωτών για την άμυνα του Βερολίνου. Μόνο που ήταν ανύπαρκτες και κανένας δεν τον άκουγε.

Στην Ελλάδα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ υπάρχει σε 24ωρη βάση φρουρός στο άγαλμα Τρούμαν.

Η ανοχή στην κυρία Παπακώστα είναι μέχρι το ξεκαθάρισμα της δοαδικασιας για την έγκριση της συμφωνίας των Πρεσπών.