Ο Καμμένος δεν θέλει αλλά ούτε και μπορεί να ρίξει τον Τσίπρα - Free Sunday
Ο Καμμένος δεν θέλει αλλά ούτε και μπορεί να ρίξει τον Τσίπρα

Ο Καμμένος δεν θέλει αλλά ούτε και μπορεί να ρίξει τον Τσίπρα

Μην περιμένετε να πέσει η κυβέρνηση, είπε χθες από την Θεσσαλονίκη, ο κ.Πάνος Καμμένος.

Δηλαδή πρακτικά είπε, “μην περιμένετε να ρίξω την κυβέρνηση, δεν θα την ρίξω”.

Δυστυχώς ο κ.Καμμένος δεν έχει καταλάβει, η μάλλον προσπαθεί να μην καταλάβουμε εμείς ότι δεν μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση.

Το ανέκδοτο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ έχει τελειώσει. Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ είναι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τους έχει πάρει σχεδόν όλους, όσους του χρειάζονται για την κοινοβουλευτική πλειοψηφία ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ.Καμμένος κάνει ότι δεν έχει καταλάβει. Όταν ο κ.Τσίπρας επέλεξε τον κ.Καμμένο, στη σύγκρουση με τον κ.Κοτζιά, επέλεξε αυτόν που του είναι περισσότερο εύκολος να διαχειριστεί. Κι αυτόν ο οποίος μπορεί να φορτωθεί τις αμαρτίες της συγκυβέρνησης όταν ο κ.Τσίπρας αποφασίσει να τον ξεφορτωθεί.

Ο κ.Καμμένος δεν επιλέγει να μείνει στην κυβέρνηση. Νομίζει ότι δια διαφόρων τρόπων και μεθοδεύσεων επιβάλλει την παρουσία του. Αλλά ξέρει ότι για τον Τσίπρα έχει τελειώσει.

Αν ήταν αριστερός, θα είχε διαβάσει το έχει πει ο Λένιν για τους χρήσιμους ηλίθιους. Εκτός αν το έχει διαβάσει αλλά νόμισε ότι δεν τον αφορά γιατί ο ηγέτης της ρώσικης επανάστασης, το είχε πει για τους διανοούμενους...