Μετά την εξακρίβωση στοιχείων, οι δύο αστυνομικοί αφέθηκαν ελεύθεροι - Free Sunday
Μετά την εξακρίβωση στοιχείων, οι δύο αστυνομικοί αφέθηκαν ελεύθεροι

Μετά την εξακρίβωση στοιχείων, οι δύο αστυνομικοί αφέθηκαν ελεύθεροι

Πριν από λίγο καιρό ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του, είχε πει ότι Δικαιοσύνη και εκτελεστική εξουσία βρίσκονται στο ίδιο μετερίζι στη μάχη κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής.

Χθες η ελληνική κοινή γνώμη πληροφορήθηκε ότι Ρουβίκωνας και αστυνομία βρίσκονται στην ίδια πλευρά, όταν αντιπαλεύουν τον φασισμό.

Γι’ αυτό και ο Ρουβίκωνας προειδοποίησε τους δυο αστυνομικούς, στους οποίους έκανε εξακρίβωση στοιχείων, να προσέχουν μην τους μπερδέψουν με φασίστες και γίνει κανένα κακό. Ανεπανόρθωτο!

Οι δυο αστυνομικοί προθυμότατοι προέτρεψαν τα μέλη του Ρουβίκωνα να απευθύνονται στο 100 αν αισθάνονται ότι απειλούνται. Προφανώς από τους φασίστες...

Έτσι όπως εξελίχθηκε ο διάλογος, θα μπορούσε να θεσμοθετηθεί καθεστώς αμοιβαιότητας. Αν απειλείται κάποιο αστυνομικό τμήμα, να καλείται ο Ρουβίκωνας για ενισχύσεις.

Ποιος Ρουβίκωνας όμως;

Αυτός που χλεύαζε τον Τσίπρα λέγοντας σε αναρτήσεις στο facebook, “δεν την λυπάσαι την Όλγα, βρε Αλέξης”, όταν η κυρία Γεροβασίλη αναλάμβανε καθήκοντα υπουργού Προστασίας του Πολίτη ή ο χθεσινός που μετά την προσαγωγή των αστυνομικών και την εξακρίβση στοιχείων, τους άφησαν ελεύθερους να φύγουν;