Άλλη μια μπαρουτοκαμμένη μπαρούφα που εκθέτει την χώρα - Free Sunday
Άλλη μια μπαρουτοκαμμένη μπαρούφα που εκθέτει την χώρα

Άλλη μια μπαρουτοκαμμένη μπαρούφα που εκθέτει την χώρα

Σύμφωνα με όσα είπε χθες ο κ.Πάνος Καμμένος σε τηλεοπτικ;h του συνέντευξη στο TRT, τα Σκόπια είναι υπόθεση μιας ύλης αρμάτων, που σε ελάχιστη ώρα, σε 20 λεπτά για την ακρίβεια, από τη στιγμή που θα μπουν στη γειτονική χώρα, θα φτάσουν στα σύνορα με τη Σερβία.

Βεβαίως, ο κ.Καμμένος μάλλον αγνοεί ότι τα σύνορα μας απο τη Σερβία απέχουν 172 χιλιόμετρα, άρα τα τανκς που έχει υπόψη του, πρέπει να πηγαίνουν με ταχύτητα 520 χιλιομέτρων την ώρα, περίπου σαν αεροπλάνο, αλλά αυτό είναι δευτερεύον. ΆΛλωστε δεν είναι ο μόνος που δεν ξέρει γεωγραφία σε αυτην την κυβέρνηση.

Διότι αυτό που είπε ο πρώην Υπουργός Άμυνας, μπορεί να είναι μία απλή ανοησία, μπορεί να είναι ένας φανφαρονισμός από αυτούς στους οποίους αρέσκεται, όμως δεν παύει να είναι μία εξαιρετικά επικίνδυνη ρητορική.

Διότι εμφανίζει μέρος του πολιτικού προσωπικού της χώρας να έχει επιθετικές βλέψεις έναντι άλλης χώρας.

Και οχι οποιοδήποτε μέλος του πολιτικού προσωπικού, αλλά έναν μέχρι πριν λίγες ημέρες, Υπουργό Άμυνας.

Ο κ.Τσίπρας πρέπει να απαντήσει αμέσως:

Τέτοια σχέδια κατάστρωνε η πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας;

Κι ο διάδοχος του στο Υπουργείο Άμυνας, ναύαρχος Αποστολάκης, πρέπει να πει κατά πόσο τα ήξερε να γίνονται τέτοια σχέδια, έστω σαν σκέψεις.

Και να μην απαντήσει σε μας, θα ερωτηθεί πολύ σύντομα, σε διεθνείς συναντήσεις σαν αυτές στις οποίες έλεγε ότι όσοι πάνε στα συλλαλητήρια είναι ακροδεξιοί εθνικιστές.