Κενολογίες εκτός τόπου και χρόνου - Free Sunday
Κενολογίες εκτός τόπου και χρόνου

Κενολογίες εκτός τόπου και χρόνου

Αν ο πρωθυπουργός νομίζει σοβαρά αυτά τα οποία είπε χθες στη Θεσσαλονίκη, αναφορικά με την οικονομία της Βόρειας Ελλάδας, πρέπει πραγματικά να αρχίσουμε να χαιρόμαστε που κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του, δεν μας συνέβη κάτι ανεπανόρθωτα κακό.

Σύμφωνα με τον κ.Τσίπρα, οι προκάτοχοι του “γνώριζαν ότι ο μόνος τρόπος ο τόπος της Μακεδονίας, της Βόρειας Ελλάδας να αποτελέσει ατμομηχανή οικονομικής ανάπτυξης ήταν η συνεργασία και η συνανάπτυξη με τους γειτονικούς λαούς”.

Μάλλον δεν έχει μάθει το ποσοστό της ελληνικής παρουσίας στις χώρες του συνοριακού τόξου.

“Θέλησαν να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι χτίζουν τείχη στους γειτονικούς λαούς όμως στην πραγματικότητα έχτιζαν τείχη στη χώρα μας και σε αυτές τις δυνατότητες”, είπε ο κ.Τσίπρας, ο οποίος προφανώς δεν έχει μάθει ότι εκατοντάδες χιλιάδες Βούλγαροι και Αλβανοί εργάζονται στην χώρα μας και εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας, όπως ίδιος συμφώνησε να λέγεται, έρχονται κάθε καλοκαίρι εδώ χωρ΄ς να περνούν κανένα τείχος.

“Αυτό που έκαναν ήταν να τροφοδοτούν τον αλυτρωτισμό των γειτόνων μας και να δημιουργούν συνθήκες απομόνωσης για τη χώρα μας”, είπε ο κ.Τσίπρας.

Τώρα μένει να μας πει ότι η χώρα γλύτωσε την απομόνωση επειδή ο ίδιος έκανε τη συμφωνία των Πρεσπών.

Δεν ξέρεις αν είναι πιο τρομακτικό να κοροϊδεύει το ακροατήριο του με αυτές τις κενολογίες ή να τις πιστεύει.