Ανίκανοι σκευωροί, αποτυχημένη σκευωρία - Free Sunday
Ανίκανοι σκευωροί, αποτυχημένη σκευωρία

Ανίκανοι σκευωροί, αποτυχημένη σκευωρία

Η Novartis δεν είναι σκευωρία. Διότι για να υπάρξει μία σκευωρία, πρέπει να υπάρξουν και σκευωροί ικανοί να την στήσουν.

Δηλαδή, να έχουν ένα βασικό μοτίβο, πάνω στο οποίο να κινηθούν. Και να έχουν και τους μηχανισμούς επιβολής της.

Οι σκευωρίες του ΣΥΡΙΖΑ είναι απλώς ανοησίες. Και μάλιστα απλοϊκές και μονοθεματικές. Λέει κάποιος μία ανοησία, την υιοθετεί ένας δεύτερος, την αναδεικνύει ένας τρίτος και την ψάχνει ένας τέταρτος.

Αλλά και εμμονικές. Ο Παπασταύρου, που όμως ωχριά μπροστά στον Αρτεμίου, τα κανάλια, που σχεδόν όλα είναι δικά τους, το ΚΕΕΛΠΝΟ, που καταδικάζονται οι δικοί τους, η Novartis που κατέρρευσε, τα δάνεια των κομμάτων. Και αφελεις. Αυτά άκουσαν στα πολιτικά καφενεία, αυτά λένε.

Τίποτε δεν τους βγήκε διότι η επιβίωση τέτοιων υποθέσεων, στηρίζεται μονάχα στον έλεγχο του κράτους, δηλαδη στην οριακή εκμετάλλευση κάθε ίχνους επιρροής στον κρατικό μηχανισμό, ο οποίος να τις αναδείξει ως επίσημη πολιτική.

Αυτή είναι η εξουσία που χρειαζόταν έτσι ώστε οι υποθέσεις που προωθούσε ο κ.Πολάκης να οδηγήσουν τους εμπλεκόμενους στη φυλακή για να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές.

Αυτή είναι η εξουσία που ο κ.Παπαγγελόπουλος διαπίστωσε -δεύτερος μετά την κυρία Μπαζιάνα-, ότι δεν είχε πάρει η κυβέρνηση.

Και δεν μπορεί να την πάρει!

Διότι η ανάληψη αυτής της εξουσίας, δεν μπορεί να γίνει με κοινοβουλευτικές μεθόδους.

Ευτυχώς!