Ένας τοξικός πρωθυπουργός - Free Sunday
Ένας τοξικός πρωθυπουργός

Ένας τοξικός πρωθυπουργός

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, ο κ.Μητσοτάκης «δεν έχει το σθένος να μιλάει για ήθος», επειδή, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό «κάλυψε τον καταδικασμένο για ασέλγεια συνεργάτη του».

Πως τον κάλυψε δεν είναι γνωστό, διότι ο συγκεκριμένος συνεργάτης του κ.Μητσοτάκη, δικάστηκε ενώ ο ο κ.Τσίπρας δεν αφήνει τους υπουργούς του να δικαστούν και τους επιτρέπει να οχυρώνονται πίσω από τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, τον οποίο ο ίδιος έχει καταδικάσει και έχει ζητήσει να αλλάξει.

Ανάμεσα σε αυτούς τους υπουργούς είναι και ο κ.Πολάκης.

Πρακτικά με βάση αυτό που λέει ο πρωθυπουργός, ο κ.Πολάκης μπορεί να λέει ότι θέλει, διότι, σύμφωνα πάντοτε με τον πρωθυπουργό, ο κ.Μητσοτάκης δεν δικαιούται δια να ενοχλείται, όπως έλεγε και ο Μένιος Κουτσόγιωργας.

Μετά από όλα αυτά, προδήλως το μεγάλο πρόβλημα του κ.Μητσοτάκη είναι πως θα επιβάλει στα δικά του κυβερνητικά στελέχη να μην ασκούν την εξουσία, αναίσχυντα, χωρίς αιδώ, όπως την έμαθαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πραγματικά, ακούγοντας τον πρωθυπουργό, είναι προφανές ότι ο πειρασμός είναι μεγάλος. Διότι δεν δηλητηριάζει τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλητηριάζει όλη την πολιτική ζωή του τόπου.