Υποταγμένος στα "μέσα της διαπλοκής" - Free Sunday
Υποταγμένος στα "μέσα της διαπλοκής"

Υποταγμένος στα "μέσα της διαπλοκής"

Η χθεσινή μεταστροφή του πρωθυπουργού είναι όντως εντυπωσιακή. Ο κ.Τσίπρας χειρίστηκε το θέμα της μετάταξης της κόρης της κυρίας Χριστοδπουλοπούλου ακριβώς,όπως του υπέδειξαν τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία είχαν καταγγείλει την βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, ότι ζήτησε συγγνωμη απο τους συντρόφους της στον ΣΥΡΙΖΑ και όχι από τον ελληνικό λαό:

“Θα ήθελα να προσφέρω μια "συγγνώμη" όχι στα μέλη και στο κόμμα αλλά στον ελληνικό λαό.”, είπε ο πρωθυπουργός ακολουθώντας κατά γράμμα τις επιταγές των μέσων ενημέρωσης και μάλιστα αυτών που δεν χαρακτηρίζονται εξαιρετικά φιλικά στην κυβέρνηση του.

Ο κ.Τσίπρας μετακίνησε το εκκρεμές στην άλλη άκρη.

Από εκεί που κατάγγειλε τα μέσα ως στημένα κι εχθρικά στον ίδιο και την κυβέρνηση του, αποδέχτηκε πλήρως τις εισηγήσεις τους.

Έτσι αδειάζει τους βουλευτές του, οι οποίοι στο non paper που είχαν σήμερα μπροστά τους, κατηγορούσαν διαρκώς τα μέσα ενημερώσης ότι υπονομεύουν το έργο της κυβέρνησης.

Απλώς μάλλον δεν καταλαβαίνει ότι τα μέσα ασκούν κριτική σε αυτά που κάνει. Αν νομίζει ότι θα τον δουν πιο φιλικά επειδή δικαιώνει αναδρομικά την κριτική τους και ζητάει συγγνώμες, κάνει ασκήσεις αφέλειας.