Διαγράφει αυτούς που δεν μπορεί να κρατήσει - Free Sunday
Διαγράφει αυτούς που δεν μπορεί να κρατήσει
ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗΣς ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΑΣΟΚ

Διαγράφει αυτούς που δεν μπορεί να κρατήσει

 Έχει απόλυτο δίκαιο η κυρία Φώφη Γεννηματά και το Κίνημα Αλλαγής που προχώρησαν στην διαγραφή του κ.Χρυσοχοϊδη και της κυρίας Μενδωνη από τον κατάλογο των μελών του κόμματος. 

Πολλοί εξεπλάγησαν από το ότι οι δύο συγκεκριμένοι υπουργοί ήταν μελη του κόμματος αλλά σε κάθε περίπτωση θα ήταν γελοίο μέλη ενός κόμματος να συμμετέχουν σε κυβέρνηση αλλού κόμματος στην οποία δεν συμμετέχει το κόμμα τους.
Θα ήταν σαν την Ένωση Κεντρώων που έκανε τα στραβά μάτια στην υπερψηφιση κεντρικών επιλογών του ΣΥΡΙΖΑ από τον κ.Σαριδη για να μην χάσει το καθεστώς κοινοβουλευτικού κόμματος.

Όμως η ένταξη των δύο συγκεκριμένων στελεχών στην κυβέρνηση του κ.Μητσοτάκη απλώς ακολούθησε την παρόμοια κίνηση δεκάδων χιλιάδων ψηφοφόρων του κόμματος στη ΝΔ.

Ο κ.Χρυσοχοίδης και η κυρία Μενδωνη καταγράφουν σε υπουργικό επίπεδο αυτό το οποίο έγινε στην κοινωνική βάση του κόμματος.

Αυτούς όμως δεν μπορεί να τους διαγράψει. απλώς κινδυνεύει να τους χάσει οριστικα ακριβώς όπως τους έχασε το ΠΟΤΑΜΙ. Επειδή υπήρχε αναντιστοιχία ανάμεσα στην πολιτική έκφραση του χώρου και στην κοινωνική του βάση.

Το πρόβλημα για την κυρία Γεννηματά δεν είναι ο Χρυσοχοϊδης, είναι ότι Χρυσοχοΐδης κάνει αυτό που έκαναν πολλοί άλλοι ψηφοφόροι της.