Ο Τσίπρας ομολόγησε ότι στην «υπόθεση Novartis» απέτυχε - Free Sunday
Ο Τσίπρας ομολόγησε ότι στην «υπόθεση Novartis» απέτυχε

Ο Τσίπρας ομολόγησε ότι στην «υπόθεση Novartis» απέτυχε

«Η συμμετοχή μας στην προανακριτική θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να μάθουν όλοι οι πολίτες πώς στήθηκε αυτός ο άθλιος μηχανισμός», είπε χθες από βήματος βουλής, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Μόνο που «αυτός ο άθλιος μηχανισμός» δεν αφορά τις μεθοδεύσεις που καταγγέλλεται ότι έκανε ο κ.Παπαγγελόπουλος αλλά τη NOVARTIS «που είχε ως αποτέλεσμα να πληρώνουν πιο ακριβά τα φάρμακά τους, ενώ τους κόβατε μισθούς και συντάξεις».

Είναι εύλογο ο κ.Τσίπρας να προσπαθεί να αλλάξει το περιεχόμενο της προανακριτικής. Το συνηθίζει και νομίζει ότι το κάνει με επιτυχία.

Νομίζει διότι νομίζει ότι δεν καταλαβαίνει η κοινλη γνώμη ότι αυτό που είπε είναι η ομολογία της αποτυχίας της «υπόθεσης Novartis».

Ο κ.Τσίπρας λέει οτι η προανακριτική ΘΑ είναι η ευκαιρία να μάθουν όλοι πως στήθηκε ο μηχανισμός.

Δηλαδή ομολογεί ότι μέχρι τώρα οι πολίτες δεν έμαθαν. Τρία χρόνια δημοσιεύματα, δηλητήριο, καταγγελίες και οι πολίτες δεν έμαθαν.

Δεν έμαθαν διότι αυτό που θέλει ο κ.Τσιπρας να μάθουν οι πολίτες, δεν υπάρχει και δεν τα κατάφερε παρά τις προσπάθειες.

Διότι η «υπόθεση Novartis» που θέλει ο κ.Τσίπρας με την ενοχοποίηση των πολιτικών του αντιπάλων δεν υπάρχει. Όσο και αν προσπάθησαν οι υπουργοί του. Τα μέσα αυτής της προσπάθειας δεν άγιασαν τον σκοπό του..