Κι όμως η Φώφη βλέπει ειδήσεις... - Free Sunday
Κι όμως η Φώφη βλέπει ειδήσεις...
Ο κ.Καμίνης παρεισέφρυσε για άγνωστους λόγους....

Κι όμως η Φώφη βλέπει ειδήσεις...

H κυρία Γεννηματά βλέπει ειδήσεις.

Αυτό αποδεικνύεται από το ότι πρότεινε για πρόεδρο της Δημοκρατίας τον κ.Γιώργο Παπανδρέου, τον οποίο διέρρευσε σε μέσα ενημέρωσης ότι φέρεται να σκέφτεται ο κ.Τσίπρας, τον κ.Βενιζέλο που εδώ και καιρό γράφεται ότι φέρεται να είναι ανάμεσα στους υποψηφίους που εξετάζει, ο κΜητσοτάκης και τον κ.Σημίτη, που στα 84 του δεν συζητά κανένας αλλά υπολήπτονται όλοι.

Προφανώς η κυρία Γεννηματά δεν έχει λάβει σοβαρά υπόψη της ότι τόσο η συζήτηση για τον κ.Παπανδρέου όσο και για τον κ.Βενιζέλο είναι είτε για να προσδέσει το Κίνημα Αλλαγής στην κυβερνητική πλειοψηφία, είτε να το απομακρύνει από αυτήν.

Το πρόβλημα αμφοτέρων των δύο μεγάλων κομμάτων είναι ο αριθμός 180. Ο κ.Μητσοτάκης επιδιώκει αυτήν την προεδρική πλειοψηφία, με την οποία θα εξέλεγε πρόεδρο και με το προηγούμενο σύνταγμα χωρίς προσφυγή σε κάλπες, ο κ.Τσίπρας προσπαθεί να τη σπάσει.

Δυστυχώς για την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ενδεχόμενο να έχει τη δυνατότητα να πάει και με τον έναν και με τον άλλον δεν διακρίνεται στον πολιτικό ορίζοντα.

Άρα πρέπει να ελέγξει το ενδεχόμενο να πάει κόντρα και στους δυο.

Ούτε αυτή τη δυνατότητα δείχνει να την έχει...

Οπότε παρακολουθεί την πολιτική κινητικότητα μέσω των δελτίων ειδήσεων και των εφημερίδων.

Αλλά αυτό δεν παράγει πολιτική. Απλώς την παρακολουθεί. Αν η κυρία Γεννηματά θέλει να παράξει πολιτική, πρέπει να κάνει κάτι διαφορετικό.